Ανακοίνωση θετικού κρούσματος

Σεπ 202127

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώσω για την εμφάνιση ενός θετικού κρούσματος στο Σχολείο μας και συγκεκριμένα στο τμήμα Δ1. Το ευχάριστο είναι ότι ο μαθητής δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα και είναι καλά στην υγεία του. Επίσης να συγχαρώ τους γονείς του παιδιού για τη στάση ευθύνης που τήρησαν, καθώς μόλις ο μαθητής εμφάνισε συμπτώματα τον κράτησαν στο σπίτι και προέβησαν άμεσα σε διενέργεια δύο (2) rapid test. Μάλιστα, το πρώτο από αυτά ήταν αρνητικό. Το δεύτερο έγινε Κυριακή 26/9/2021 και προέκυψε θετικό.

Ως εκ τούτου, οι μαθητές και ο εκπαιδευτικός του τμήματος θεωρούνται άμεσα στενές επαφές. Έτσι, σύμφωνα με την οδηγία του ΦΕΚ 4187 της 10/9/2021 οι μαθητές του Δ1 υποχρεούνται στην διενέργεια  εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (Rapid Test) σύμφωνα με το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:

Δευτέρα (27-9) το πρωί: οι μαθητές υπόκεινται σε εργαστηριακό διαγνωστικό έλεγχο Rapid – Test

Δευτέρα (27-9): οι μαθητές υπόκεινται σε διαγνωστικό έλεγχο self test από το βράδυ της  Δευτέρας 27-9 και το προσκομίζουν στο Σχολείο το πρωί της επομένης με την προσέλευση στο μάθημα.

Τετάρτη (29-9): το πρωί οι μαθητές υπόκεινται σε δεύτερο εργαστηριακό διαγνωστικό έλεγχο Rapid – Test

Τα παραπάνω rapid test πραγματοποιούνται στο Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας έχοντας μαζί σας την βεβαίωση του Διευθυντή του Σχολείου, την οποία μπορείτε να την παραλάβετε αύριο το πρωί (Δευτέρα 27-9) σφραγισμένη και υπογεγραμμένη, από τις 8:30 έως τις 9 π.μ. από το Σχολείο. Παρακαλώ πολύ να τηρήσετε όλες τις προφυλάξεις κατά την προσέλευσή σας.

Το πρωί της Δευτέρας θα επικοινωνήσω με το Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας, για να επιβεβαιώσουμε την ώρα διενέργειας των εν λόγω τεστ. Πιθανή ώρα διενέργειας των τεστ είναι μετά τις 9:00 π.μ.

Όλα τα αποτελέσματα των παραπάνω ελέγχων θα προσκομίζονται κάθε φορά στο σχολείο.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον/στην μαθητή/τρια του Σχολείου μας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Τσιακίρης Βασίλης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

    Το σχολείο μας στεγάζεται σε ένα κτίριο δύο ορόφων με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. , που εγκαινιάστηκε το 1995. Διαθέτει 20 αίθουσες διδασκαλίας γυμναστήριο, εργαστήριο φυσικής, βιβλιοθήκη, κυλικείο, καθώς και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους.  Στο σχολείο φοιτούν για το σχολικό έτος 2022-23, 214 μαθητές σε 12τμήματα πρωινού προγράμματος, 2 τμήματα ένταξης και 2 ολοήμερα τμήματα. Επίσης λειτουργεί πρωινή ζώνη.

    Βρισκόμαστε στο σημείο που φαίνεται στις δορυφορικές φωτογραφίες.

    2οδσ

     

    και στον χάρτη

    2 2Ο

     

     

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων