Χρήσιμες οδηγίες για το Πρόγραμμα Επιδότησης Υπολογιστή με voucher.

Απρ 20218

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα επιδότησης για αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή με voucher (για γονείς με συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια που έχουν τέκνα 4 έως 24 ετών και φοιτούν σε δημόσια εκπ/κή δομή).

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα https://digital-access.gov.gr/

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 5/4/2021 έως και 30/7/2021.

Σε κάποιες περιπτώσεις το σύστημά της Ψηφιακής Αρχής εμφανίζει μήνυμα ασυμφωνίας πεδίων. Η εν λόγω Υπηρεσία έχει αναρτήσει σχετική ανακοίνωση που αναφέρει κάποια πράγματα. Μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:

https://digital-access.gov.gr/allcategories-el-gr/blog/simantiki-anakoinosi-aitiseis-me-provlimata-stin-epivevaiosi-tis-foitisis

Επιλέγετε το μήνυμα: (Ψηφιακή Μέριμνα – ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «Αιτήσεις με προβλήματα στην Επιβεβαίωση της Φοίτησης»)

Τι θα πρέπει να κάνετε οι γονείς αν δε γνωρίζετε ή αν δεν είστε σίγουροι για την ορθότητα των στοιχείων φοίτησης στην περίπτωση των σχολείων;

  1. Πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση του Σχολείου, η οποία έχει πρόσβαση στο σχολικό μητρώο. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε μαζί της ένα προς ένα όλα τα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμός μητρώου.
  2. Αν εντοπιστεί λάθος στα στοιχεία του σχολικού μητρώου, αυτά διορθώνονται από το Διευθυντή/τρια Προϊστάμενο/η. Μετά τη διόρθωση, οι γονείς πρέπει να περιμένετε 2 εργάσιμες ημέρες πριν ξαναδοκιμάσετε την ηλεκτρονική διασταύρωση φοίτησης, προκειμένου να έχει ενημερωθεί το ηλεκτρονικό μητρώο.
  3. Στη συνέχεια θα πρέπει να εισέλθετε στην αίτηση και να επιβεβαιώσετε τη φοίτηση (ηλεκτρονική διασταύρωση), δηλώνοντας τα σωστά στοιχεία που υπάρχουν και στο σχολικό μητρώο. Οι αιτούντες, πέραν των προσωπικών στοιχείων, πρέπει να ελέγχετε ότι έχετε επιλέξει το σωστό σχολείο και τη σωστή τάξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

    Το σχολείο μας στεγάζεται σε ένα κτίριο δύο ορόφων με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. , που εγκαινιάστηκε το 1995. Διαθέτει 20 αίθουσες διδασκαλίας γυμναστήριο, εργαστήριο φυσικής, βιβλιοθήκη, κυλικείο, καθώς και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους.  Στο σχολείο φοιτούν για το σχολικό έτος 2022-23, 214 μαθητές σε 12τμήματα πρωινού προγράμματος, 2 τμήματα ένταξης και 2 ολοήμερα τμήματα. Επίσης λειτουργεί πρωινή ζώνη.

    Βρισκόμαστε στο σημείο που φαίνεται στις δορυφορικές φωτογραφίες.

    2οδσ

     

    και στον χάρτη

    2 2Ο

     

     

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων