ΣΥΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ” – ΣΙΤΙΣΗ

Νοέ 201813

Σας ενημερώνουμε ότι, το Πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» απευθύνεται στο σύνολο των μαθητών του σχολείου μας. Οι μαθητές συμμετέχουν σε αυτό, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων και κηδεμόνων τους (μέσω Υπεύθυνης Δήλωσης).

Ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων, σε ημερήσια βάση, γευμάτων είναι συγκεκριμένος για κάθε Δήμο και ορίζεται σαφώς στις συμβάσεις που έχουν συναφθεί με τους Αναδόχους. Κατά συνέπεια, υπάρχει ένας ανώτατος αριθμός μερίδων που δύναται να διατεθεί σε κάθε Δήμο.

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν τα παιδιά τους στο Πρόγραμμα, (εφόσον δεν έχουν ενταχθεί ήδη), να το δηλώσουν με Υπεύθυνες Δηλώσεις, το αργότερα έως και τις 30/11/2018 στον Διευθυντή του σχολείου. Στη συνέχεια, και εφόσον υπάρξουν αδιάθετα υπόλοιπα γευμάτων, αυτά θα διατεθούν από τον φορέα διαχείρισης του προγράμματος σε επιπλέον σχολικές μονάδες του Δήμου, οι οποίες δεν είχαν αρχικά ενταχθεί στο Πρόγραμμα και έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον να ενταχθούν.

Ο Διευθυντής

Θεοφάνης Καρύδας

_Επιστολή_Προθεσμία_ΥΔ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

    Το σχολείο μας στεγάζεται σε ένα κτίριο δύο ορόφων με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. , που εγκαινιάστηκε το 1995. Διαθέτει 20 αίθουσες διδασκαλίας γυμναστήριο, εργαστήριο φυσικής, βιβλιοθήκη, κυλικείο, καθώς και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους.  Στο σχολείο φοιτούν για το σχολικό έτος 2022-23, 214 μαθητές σε 12τμήματα πρωινού προγράμματος, 2 τμήματα ένταξης και 2 ολοήμερα τμήματα. Επίσης λειτουργεί πρωινή ζώνη.

    Βρισκόμαστε στο σημείο που φαίνεται στις δορυφορικές φωτογραφίες.

    2οδσ

     

    και στον χάρτη

    2 2Ο

     

     

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων