Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ

Νοέ 20185

Εδώ ⇒ Booklist

μπορεί να δει όποιος ενδιαφέρεται, τον κατάλογο των 1283 βιβλίων που βρίσκονται στην σχολική βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μηχανιώνας. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν όποιο βιβλίο τους ενδιαφέρει και να το δανειστούν.

Πρόσφατα η βιβλιοθήκη μας απέκτησε ηλεκτρονικό υπολογιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, με την ευγενική χορηγία του κ. Σκαρλή Σταύρου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να εισάγουμε σταδιακά ψηφιακό σύστημα αναζήτησης, ελέγχου κίνησης και δανεισμού όλων των βιβλίων της βιβλιοθήκης μέσω διαδικτύου, ώστε οι μαθητές από όπου και αν βρίσκονται να μπορούν να παρακολουθήσουν την κίνηση των τίτλων που τους ενδιαφέρουν (εάν είναι διαθέσιμοι ή τους έχουν δανειστεί  μαθητές και πότε επιστρέφουν στη βιβλιοθήκη).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

    Το σχολείο μας στεγάζεται σε ένα κτίριο δύο ορόφων με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. , που εγκαινιάστηκε το 1995. Διαθέτει 20 αίθουσες διδασκαλίας γυμναστήριο, εργαστήριο φυσικής, βιβλιοθήκη, κυλικείο, καθώς και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους.  Στο σχολείο φοιτούν για το σχολικό έτος 2022-23, 214 μαθητές σε 12τμήματα πρωινού προγράμματος, 2 τμήματα ένταξης και 2 ολοήμερα τμήματα. Επίσης λειτουργεί πρωινή ζώνη.

    Βρισκόμαστε στο σημείο που φαίνεται στις δορυφορικές φωτογραφίες.

    2οδσ

     

    και στον χάρτη

    2 2Ο

     

     

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων