ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ

teleftaia mera sholeio paradoseis fb

Μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, η γιορτή λήξης που είχαν ετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί των τάξεων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Ο ΧΩΡΟΣ: Θα είναι ο εσωτερικός χώρος του σχολείου όπου πραγματοποιούνται όλες οι γιορτές , με ανοιχτά όσα κλιματιστικά επικοινωνούν με τον χώρο αυτό και στημένες καρέκλες.

Η ΩΡΑ: θα γίνει ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ όπως θα δείτε παρακάτω, αλλά με εναλλαγή τάξεων, λόγω στενότητας του χώρου και λόγω ζέστης.

ΔΗΛΑΔΗ: 8.30πμ θα προσέλθουν οι τάξεις Α,Β, Γ όπου οι γονείς θα παρακολουθήσουν τα τραγουδάκια των παιδιών τους και με τη λήξη θα παραλάβουν τους τίτλους προόδου και θα αποχωρήσουν. 10.00πμ θα προσέλθουν οι μαθητές και οι γονείς των τάξεων Δ,Ε,ΣΤ όπου θα γίνει το ίδιο ακριβώς! Αφού παρακολουθήσουν τα τραγουδάκια που έχουν μάθει οι μαθητές θα πάρουν τους τίτλους προόδου και θα αποχωρήσουν.

Έτσι , θα αποφύγουμε τον μεγάλο συνωστισμό , μιας κι ο χώρος είναι μικρός για όλο το σχολείο, αλλά και τη ζέστη αφού στον αύλειο χώρο θα έχει πολύ ήλιο και ζέστη!

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

ΥΓ: ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ – ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑ! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.