Let’s be friends!

Νοέ 202427

Οι μαθητές του Α3 στο πλαίσιο του μαθήματος των Αγγλικών δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην τάξη τους δημιουργώντας πολύχρωμα λουλούδια φιλίας (FriendshipFlowers).

Αρχικά, χωρίστηκαν σε ζευγάρια και άκουσαν προσεκτικά ο ένας τον άλλο για να καταλάβουν ποια χρώματα αρέσουν στον συμμαθητή τους ώστε να του φτιάξουν ένα λουλούδι που θα του αρέσει πολύ. Αμέσως μετά, έφτιαξαν όλοι μαζί μια λίστα με όλα τα στοιχεία που θέλουν  να έχει ο σωστός φίλος και έπειτα εντόπισαν 3 από αυτά τα χαρακτηριστικά στους διπλανούς τους και τα έγραψαν στα 3 πέταλα του λουλουδιού φιλίας που έφτιαξαν ο ένας για τον άλλο.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, αντάλλαξαν friendship flowers και  όλοι μαζί τραγούδησαν ένα  τραγούδι φιλίας που έγραψαν οι ίδιοι.

Ήταν μια δράση με στόχο τη   σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μαθητών, τη δημιουργία φιλικού κλίματος μεταξύ τους και την αποφυγή των περιστατικών ενδοσχολικής βίας. Ελπίζουμε αυτά τα λουλούδια φιλίας να μη μαραθούν ποτέ!

 

λουλουδια λουλουδια2 λουλουδια5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βρείτε μας στο Facebook!

Facebook

Ιστορικό άρθρων

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων