1η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ

Με απρόσμενη επιτυχία, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, η 1η Μαθητική Ποδηλατάδα στη Νέα Αγχίαλο.

Πάνω από 120 ποδηλάτες (οι 95 περίπου ήταν μαθητές και οι υπόλοιποι γονείς) σε μια βόλτα περίπου μιας ώρας στους δρόμους της Νέας Αγχιάλου και με ήχους από δεκάδες σφυρίχτρες, χάρηκαν τη διαδρομή, απέσπασαν τα χειροκροτήματα των κατοίκων της διαδρομής και έστειλαν το μήνυμα για χρήση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης, τερματίζοντας στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου της πόλης μας.

Το σύνθημα της εκκίνησης δόθηκε σήμερα, Κυριακή 21/10/2018 και ώρα 10.00 το πρωί, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αγχιάλου – «Βαρνάλειο» και όλοι οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν με το ποδήλατό τους για να κάνουν τη βόλτα τους στους δρόμους της πόλης.

Την 1η Μαθητική Ποδηλατάδα Νέας Αγχιάλου συνδιοργάνωσαν, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αγχιάλου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Αμέσως μετά τη λήξη του ποδηλατικού γύρου κληρώθηκε ένα ποδήλατο.

Σε όλους τους  συμμετέχοντες θα δοθεί Αναμνηστικό συμμετοχής.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους (μαθητές-γονείς-εκπαιδευτικούς) που αυτό το πρωινό άφησαν πίσω έγνοιες και υποχρεώσεις και πήραν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση χαράς και μάθησης.

Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου για την προσφορά του ποδηλάτου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού για τη διάθεση 3 αστυνομικών οργάνων με μοτοσυκλέτα και περιπολικό οι οποίοι με την παρουσία τους διασφάλισαν την ομαλή πορεία της ποδηλατάδας.

Ραντεβού την Άνοιξη!

 

Ο Διευθυντής του σχολείου

Χρήστος Δασκαλοθανάσης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση