5η (ΤΕΛΙΚΗ) ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ERASMUS+

Από τις 3/6/2019 έως τις 7/6/2019 θα βρίσκονται στο σχολείο μας  τα μέλη των ξένων αποστολών των εταίρων μας στο πρόγραμμα ERASMUS+.

Εκπαιδευτικοί από την Ιταλία την Ισπανία, την Πολωνία και τη Σλοβενία θα πάρουν μέρος στις εργασίες της 5ης και τελικής Διακρατικής Συνάντησης που σηματοδοτεί και τη λήξη του προγράμματος  «Life Skills and Values for the Pupils of the European Union».

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε τη διετία 2017-2019 στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης 2 (ΚΑ201) με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με συντονιστικό φορέα το σχολείο μας και με εταίρους την Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία και τη Σλοβενία.

Στο πλαίσιο των εργασιών του προγράμματος και σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας σχεδιάστηκαν βιωματικές  δραστηριότητες, παρουσιάστηκαν μέθoδοι και εκπαιδευτικά εργαλεία για την προαγωγή της αξίας του σεβασμού, την καλλιέργεια της ψυχοκοινωνικής ανθεκτικότητας και τη διαχείριση του συναισθήματος του φόβου, οι οποίες συνδέθηκαν με το αναλυτικό πρόγραμμα όλων  των τάξεων.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση