«

»

Οκτ 17

1η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ

Το Σχολείο μας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του, διοργανώνουν την 1η Μαθητική Ποδηλατάδα, την Κυριακή 21/10/2018 και ώρα 10.00 π.μ..

     Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει ότι το ποδήλατο είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για μετακίνηση, για βόλτα αλλά και για άσκηση, που τουλάχιστον σε κοντινές αποστάσεις έχει πολλαπλά οφέλη, τόσο γιατί βοηθά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος (μείωση κατανάλωσης καυσίμων και εκπομπής καυσαερίων), όσο και γιατί έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία των χρηστών του. Είναι μια ευκαιρία δράσης που απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής, μόρφωσης ή φυσικής κατάστασης.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι:

(ΑΦΕΤΗΡΙΑ) Λιακοπούλου με Ελληνικής Αεροπορίας – (ευθεία) Λιακοπούλου – (αριστερά) Χρ. Ευλογημένου – (αριστερά) 30ης Ιουλίου – (δεξιά) Αγ. Γεωργίου – (δεξιά) Ελευθερίας(ΕΟ) με κατεύθυνση προς Μικροθήβες – (αριστερά) Χρ. Ευλογημένου – (αριστερά) Διαμαντοπούλου – (δεξιά) Σταυρίδη – χώρος σταθμευσης παλιού Δημαρχείου (ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ).

     Οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν κουπόνι με το οποίο θα πάρουν μέρος στην κλήρωση ενός ποδηλάτου (χορηγία της Ένωσης Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου) που θα γίνει κατά τον τερματισμό.

     Οι μαθητές συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους και καλό θα είναι, όσοι έχουν τα απαραίτητα για την ασφάλεια τους μέσα (κράνος, επιγονατίδες κλπ.) να τα φορέσουν.

     Όλοι οι ποδηλάτες οφείλουν να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπευθύνων για την ποδηλατική πορεία (Διευθυντής του Σχολείου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων) και να επιδείξουν άψογη συμπεριφορά κατά τη διάρκειά της.

     Στην ασφαλή διεξαγωγή της Ποδηλατάδας θα συμβάλει και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού με προπομπό και ουραγό.

     Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων