ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

Εν όψει των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του Σχολείου μας, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω

Εκκλησιασμός

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός. Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει κανονικά 8:15, και θα σχολάσουν 13:15.

Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Γιορτή Χριστουγέννων

Η γιορτή των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 από τους μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης. Όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τη γιορτή ερχόμενοι στο σχολείο στις 11:30. Το ημερήσιο πρόγραμμα θα διεξαχθεί κανονικά 08:15 – 13:15.

Κανονικά επίσης θα λειτουργήσει και το Ολοήμερο.

Ενίσχυση φιλανθρωπικού έργου του Σχολείου

Είθισται κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων το Σχολείο μας να αναλαμβάνει κάποια δράση προκειμένου να βοηθήσει συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Για φέτος επιλέχθηκε να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας. Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε να συνδράμετε ώστε το φιλανθρωπικό έργο του Σχολείου μας να συνεχιστεί και φέτος. Συγκεντρώνουμε τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, χυμούς, κλπ.), είδη ατομικής καθαριότητας και είδη βρεφανάπτυξης (πάνες, γάλα σκόνη, παιδικές κρέμες, μωρομάντηλα κλπ.). Η συλλογή τους θα γίνεται καθημερινά από 07:45-08:15 και 13:15-13:45 στον χώρο σίτισης του Ολοήμερου, μέχρι τις 21/12/2017.

                                               Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                                    ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση