«

»

Δεκ 15

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

Εν όψει των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του Σχολείου μας, σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

  1. Έρανος αγάπης.

ΑΛΛΥΛ_1Στο Σχολείο, όπως κάθε χρόνο, διενεργείται «Έρανος Αγάπης» για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Φέτος θα συγκεντρωθούν τρόφιμα στο χώρο του Σχολείου μας για να προσφερθούν στα σπίτια «Γαλήνης» της πόλης μαςΑΛΛΥΛ_2

Η ευαισθησία των παιδιών και η δική σας θα συμβάλει ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτού του σκοπού.

  1. Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 – Θεατρική Παράσταση.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων αποδέχθηκε την πρόταση της Θεατρικής Ομάδας Νέας Αγχιάλου να παρουσιάσει για τα παιδιά του Σχολείου μας την παιδική θεατρική ΑΛΛΥΛ_3 jpgπαράσταση «Οι Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες του Αι Βασίλη», στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου, και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων. Έτσι στις 20 Δεκεμβρίου 2016, θα δοθούν δύο παραστάσεις  στις 9:00 για τους μαθητές Α,Β, &Γ τάξεων και στις 10:30 για τους μαθητές Δ,Ε, & ΣΤ τάξεων.

Αντί εισιτηρίου προτείνεται η προαιρετική συνεισφορά οποιουδήποτε χρηματικού ποσού στον κουμπαρά που θα υπάρχει εκεί, για τα σπίτια «Γαλήνης» της πόλης μας.

  1. Εκκλησιασμός – Βαθμοί.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016:

Α.  θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός των μαθητών του σχολείου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια θα τηρηθεί το καθημερινό πρόγραμμα ΑΡΙΣΤΑ2 (1)μαθημάτων. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Β. στις 13.15 θα γίνει ενημέρωση των γονέων των μαθητών της Α΄ και  Β΄ τάξης. Επίσης θα γίνει επίδοση της βαθμολογίας του Α΄ τριμήνου των υπολοίπων τάξεων.

Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

  1. Γιορτή Χριστουγέννων.

ΧΡ_2Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη συμμετοχή όλων των μαθητών στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Ώρα προσέλευσης μαθητών 08:45πμ και ώρα αποχώρησης 10:30πμ περίπου.ΧΡ_1

Δεν θα λειτουργήσει το Ολοήμερο.

            ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Ο Διευθυντής του Σχολείου

            Ηρακλής Τσέλιος

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων