Θεατρική Παράσταση: « Το τραγούδι της Γης»

Έγραψαν οι μαθητές της ΣΤ2’:

Μπατζιάκα Κατερίνα, Πρασσάς Χρήστος, Τσαβδάρης Δημήτρης, Γκίλμα Χάσι & Τζάνος Κώστας

 

Στις 30/11/2016 επισκεφτήκαμε εμείς, το τμήμα του ΣΤ1 καθώς και τα τμήματα των Ε, Δ, Β, & Α τάξεων του σχολείου μας, το Πολιτιστικό κέντρο της Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, όπου παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση, « Το τραγούδι της Γης», της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας O “Λώτινος Ήλιος”.

ΛΩΤΙΝΟΣ_1Στο μεγάλο Δικαστήριο του Σύμπαντος όλα τα πλάσματα της φύσης κατηγορούν τον άνθρωπο για τα οικολογικά προβλήματα.

Ζητούνται ευθύνες από ένα παιδί ως εκπρόσωπο των ανθρώπων.

Από την σκηνή του δικαστηρίου μας εντυπωσίασε η ομάδα των 2 παιδιών που λεγόταν βροχή και όξινη βροχή η οποία ήταν δυσαρεστημένη για το όνομα που της είχαν δώσει οι άνθρωποι. Επίσης ανακαλύψαμε τις οικολογικές ισορροπίες, ότι ακόμα και ένα ξερό φύλο δεν είναι άχρηστο, αλλά όλα επάνω στην γη χρησιμεύουν και εμπνευστήκαμε  από τους ευρηματικούς ανακυκλωτές.ΛΩΤΙΝΟΣ_2

Τέλος το μήνυμα της παράστασης ήταν ότι πρέπει να προστατεύσουμε την φύση να ανακυκλώνουμε όλα τα υλικά, να προσέχουμε τις πυρκαγιές των δασών και να μειώσουμε την ατμοσφαιρική ρύπανση. Για να σώσουμε τον πλανήτη μας Γη πρέπει να σκοτώσουμε μέσα μας το Δράκο της Αδιαφορίας

Έλα κι εσύ!

“Μαζί θα χτίσουμε έναν κόσμο όμορφο και υγιή, γεμάτο αρμονία και αγάπη! Έναν κόσμο γεμάτο με ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται!”

Ήταν μια παράσταση με χορό, τραγούδι, ωραία μουσική και πολύχρωμα κοστούμια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση