ΓΙΟΡΤΗ 17ης ΝΟΕΜΒΡΗ

Έγραψε η Κυριακοπούλου Μαρίλη, Μουσικός

OKT_1 OKT_2Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της επετείου της 17ης Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Την εκδήλωση προλόγισε ο Δ/ντης του Σχολείου κος Ηρακλής Τσέλιος και κατόπιν η εκπαιδευτικός κα Μαρία Γιαννάκη με το συγκινησιακά φορτισμένο λόγο της έκανε το κοινό ( μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ) να αισθανθούν τη σπουδαιότητα του εορτασμού της επετείου.

OKT_3Οι δασκάλες της Δ΄ τάξης, κυρίες Μπρίμπου Κωνσταντίνα (Δ1) και Λούκα Σοφία (Δ2), μαζί με τους μαθητές τους, κατάφεραν, σε μικρό χρονικό διάστημα, να ετοιμάσουν μία εκπληκτική παράσταση που αποτελούνταν από τρία θεατρικά και αρκετά ποιήματα μέσα από τα οποία OKT_4αποδόθηκε άρτια το κλίμα της τότε εποχής.

Η χορωδία του σχολείου, που επιμελήθηκε η κα Κυριακοπούλου Μαρίλη, μέσα από ένα δρώμενο με μουσική και λόγο, πλαισίωσε τον εορτασμό.

OKT_5Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στην επιτOKT_6υχία της εκδήλωσης συνέβαλαν οι εκπαιδευτικοί που είχαν αναλάβει την ηχητική εγκατάσταση και την επίβλεψη του ήχου κατά τη διάρκεια της γιορτής, κος Τσιγάρας Γεώργιος και κα  Αρβανίτη Λαμπρινή.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση