ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η γιορτή των Χριστουγέννων από τους μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας.

ΧΡΙΣΤ._02Στο στολισμένο χριστουγεννιάτικα Σχολείο, το βραδάκι της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2015, μέσα στην αίθουσα εκδηλώσεων, με κατάλληλο φωτισμό και χριστουγεννιάτικα σκηνικά οι μαθητές των μικρών τάξεων Α΄ και Β΄ παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα και εικόνες από τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά. Οι μελωδίες και τα τραγούδια από τους μαθητές της Γ΄ τάξης και τη μουσικό κ. ΧΡΙΣΤ._03Ζερβοπάνου Θεοδώρα, που συγκροτούσαν τη χορωδία, μας ταξίδεψαν σε μέρη μαγικά.

Συγκεκριμένα η γιορτή μας άρχισε με την ομιλία της κ. Γιαννάκη Μαρίας, που μας θύμισε τα γεγονότα της γέννησης του Χριστού.

ΧΡΙΣΤ._06Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α1 τμήματος παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο «Από …Κακοκάντζαροι γίνονται Καλικάντζαροι», όπου αναβίωσαν τον σχεδόν ξεχασμένο μύθο των Καλικάντζαρων, δίνοντας αίσιο τέλος στη μάχη του καλού με το κακόΧΡΙΣΤ._08.

Ακολούθησε το θεατρικό δρώμενο «Μια έκπληξη για το Αϊ – Βασίλη», όπου το θέμα είχε να κάνει με την: Παραμονή Πρωτοχρονιάς… Τα παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δώρα!!! Γιατί άραγε; από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Α2 τμήματος.

ΧΡΙΣΤ._10Τέλος η γιορτή έκλεισε με το θεατρικό δρώμενο «Η μπουγάδα του Αϊ – Βασίλη», που κακό μεγάλο βρήκε τον Αϊ – Βασίλη, αφού στο πλύσιμο έμπασαν τα ρούχα του και ζήτησε βοήθεια από όλα τα παιδιά της γης στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων της Β΄τάξης.

ΧΡΙΣΤ._09 Ακούστηκαν ενδιάμεσα των δρώμενων τα παρακάτω τραγούδια:

ΧΡΙΣΤ._05Τρίγωνα – κάλαντα (Rock), Ω έλατο, Γιορτινά τραγούδια, Φουμ – φουμ, Όπου υπάρχει αγάπη, Πρωτοχρονιά – Πρωτομηνιά και το We wish you a Merry Cristmas.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που πήραν μέρος στη γιορτή. Στις ΧΡΙΣΤ._07δασκάλες: Γιαννάκη Μαρία, Καλλιντέρη Ευαγγελία, Αντωνίου Σοφία και στη Γαλάνη Αικατερίνη. Στην Κ.Φ.Α. Μπουρτζή Μαρία και στη Μουσικό Ζερβοπάνου Θεοδώρα.

Τέλος, οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την μίσθωση της μικροφωνικής εγκατάστασης και την προσφορά δώρων στους μαθητές.ΧΡΙΣΤ._11

Ηρακλής Τσέλιος, Διευθυντής του Σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση