ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

Εν όψει των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του Σχολείου μας, σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

  1. Έρανος αγάπης.

Το Σχολείο, όπως κάθε χρόνο, διενεργεί «Έρανο Αγάπης» για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο μας επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα για να προσφέρει μια βοήθεια σε άπορες οικογένειες που δεν έχουν τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο χώρο του σχολείου μέχρι στις 23 Δεκεμβρίου 2015. Η ευαισθησία των παιδιών και η δική σας θα συμβάλει ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτού του σκοπού.

  1. Βαθμοί.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στις 12.30μ.μ. θα γίνει ενημέρωση των γονέων των μαθητών της Α΄ και  Β΄τάξης. Επίσης θα γίνει επίδοση της βαθμολογίας του Α΄ τριμήνου των υπολοίπων τάξεων. Οι μαθητές από Γ΄ έως  Στ΄ τάξη θα σχολάσουν στις 13:15. Νωρίτερα μπορούν να αποχωρίσουν οι μαθητές μόνο με συνοδεία γονιού και αφού ενημερώσουν τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

  1. Γιορτή Χριστουγέννων.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη συμμετοχή όλων των μαθητών ΧΡΙΣΤ_2008στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων το πρόγραμμα αυτής της ημέρας τροποποιείται από πρωινό σε απογευματινό. Ώρα προσέλευσης μαθητών 06:00μμ και ώρα αποχώρησης 08:30μμ περίπου.

Δεν θα λειτουργήσει το Ολοήμερο.

  1. Εκκλησιασμός.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός των μαθητών του σχολείου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ και στη συνέχεια θα τηρηθεί το καθημερινό πρόγραμμα μαθημάτων. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

  1. Αναζήτηση χορηγών.

Μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και σε επικοινωνία με το Σύλλογο γονέων, εστάλησαν επιστολές σε μεγάλες εταιρίες και Ιδρύματα για χορηγίες.

 

 

 

        ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου

 

                Ηρακλής Τσέλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση