« ΑΜΛΕΤ, Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ» Του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

Θεατρική παράσταση στην αγγλική γλώσσα

Γράφουν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης

 

DSC_0632DSC_0363DSC_0585  Στις 10 Ιουνίου 2015 εμείς, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, παρουσιάσαμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας τη θεατρική παράσταση « Άμλετ» στην αγγλική γλώσσα.

DSC_0414 Οι προσπάθειες  γι’ αυτή την παράσταση είχαν αρχίσει πριν από δύο μήνες περίπου με τη διδασκαλία και την καθοδήγηση της κ. Κατερίνας Ματάκια, καθηγήτριας Αγγλικών του σχολείου μας. Μετά από πολλές πρόβες, πολύ διάβασμα και μεγάλη προσπάθεια είχε έρθει η DSC_0500ώρα να αποδείξουμε τι αξίζουμε, παίζοντας ένα πολύ δημοφιλές, αλλά δύσκολο θεατρικό έργο.

DSC_0371 Περάσαμε όμορφα, το διασκεδάσαμε και το πιο σημαντικό είναι ότι μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα κλασικό έργο της παγκόσμιας  λογοτεχνίας, ενός από τους μεγαλύτερους συγγραφείς στην ιστορία, και να εξασκηθούμε στη DSC_0491 χρήση της αγγλικής γλώσσας με ευχάριστο και εποικοδομητικό τρόπο.

Παρόλο το άγχος που είχαμε πριν από την παράσταση, νομίζουμε ότι τα καταφέραμε! Όταν τελείωσε η παράσταση, όλα τα παιδιά είχαμε αποσπάσει τα πιο θερμά χειροκροτήματα των θεατών. Ίσως η πιο επιτυχημένη παράσταση που έχουμε παίξει ως τώρα!  Θα είναι μία από τις πολλές ευχάριστες αναμνήσεις από το δημοτικό σχολείο που θα μας συντροφεύουν στη ζωή μας !

1 σχόλιο

    • Βασιλική Παπαϊωάννου στο 13 Νοεμβρίου, 2015 στις 11:36 πμ
    • Απάντηση

    Συγχαρητήρια στη συνάδελφο και στα παιδιά!

    Βασιλική Παπαϊωάννου, ΠΕ06, Αγγλικής Φιλολογίας (Ed.D, MA, BA)
    Σχολική Σύμβουλος Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας (έδρα Βόλος)
    Συγκρότημα Μουρτζούκου, Χείρωνος & Επτά Πλατανίων Τ.Κ. 38333, Βόλος
    24210 47396 εσωτερικό 304 (3ος όροφος)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση