ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ “ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ” ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

155η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο

(μόνο με ραντεβού)                          Δεσμοί Αίματος - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας

ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΑΙΜΑ!

Σας καλούμε στη 155η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 16 και Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, από τις 5:00μμ έως τις 8:00μμ στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ HARVARD(Πλατεία Φιλελλήνων και οδός Όθωνος (δείτε το σημείο στο χάρτη).

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID 19. ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ 694 443 1610.

εθελοντικη αιμοδοσια ναυπλιο δεσμοι αιματοσ

Καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε αίμα λόγω του κορονωϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή συμπολιτών μας, που χρειάζονται επειγόντως μετάγγιση αίματος. Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος, που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που τους έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο “Δεσμοί Αίματος” και στους συνδιοργανωτές :

τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου και του 2ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου για αυτή τη δράση ζωής.

 

Κατηγορίες: ΝΕΑ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων