Έναρξη σχολικής χρονιάς – Αγιασμός

Holy water and cross for opening ceremony

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με νεότερες διευκρινιστικές οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σας ενημερώνουμε ότι την πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο Σχολείο  στις 9.00 για την τέλεση του αγιασμού και θα αποχωρήσουν στις 10.00.

Στον αγιασμό θα είναι παρόντες όλοι οι μαθητές, ευρισκόμενοι σε συγκεκριμένα σημεία του αύλειου χώρου και πεζόδρομων (σύμφωνα με τις οδηγίες των υπεύθυνων εκπαιδευτικών των τμημάτων), στα πλαίσια των οδηγιών προστασίας κατά του covid 19.

 

Τα τμήματα των Α, Β,  Ε και ΣΤ τάξεων, θα εισέρχονται στο σχολείο από την Αγίου Ανδριανού – πεζόδρομο Χρυσοστόμου Σμύρνης.

 

Τα τμήματα των Γ και Δ τάξεων, θα εισέρχονται από την πλαϊνή είσοδο της οδού Μαρκοπούλου.

 

Κατά τη διάρκεια του αγιασμού, τα τμήματα της Β τάξης θα παραμείνουν στον πεζόδρομο της Χρυσοστόμου Σμύρνης, ενώ τα τμήματα της Δ’ τάξης θα παραμείνουν στον πεζόδρομο Μαρκοπούλου.

 

Τα υπόλοιπα τμήματα θα παρευρίσκονται στο προαύλιο του σχολείου.

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές  δε χρειάζεται να έχουν μαζί την σχολική τους τσάντα.

 

Επειδή και η φετινή χρονιά είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την ασφάλεια και την υγεία όλων μας, θα πρέπει  να τηρούνται όλοι οι κανόνες  από όλους, δηλαδή η χρήση μάσκας, αντισηπτικού και αποστάσεων..

 

Όλοι οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού self-test, η οποία για την παρούσα εβδομάδα θα πρέπει να μας επιδειχθεί την Δευτέρα και την Πέμπτη. Από την επόμενη εβδομάδα, η εν λόγω βεβαίωση θα μας επιδεικνύεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

 

Οι γονείς δε θα συνοδεύουν τα παιδιά τους μέσα στο χώρο του σχολείου.

 

Για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ( 2752028192) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( mail@2dim-nafpl.arg.sch.gr)

Καλή σχολική χρονιά!

Κατηγορίες: ΝΕΑ, ΝΕΑ - έως 2021. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.