Έναρξη σχολικής χρονιάς 2020-2021

Αγαπημένοι μας μαθητές και μαθήτριες μια καινούρια σχολική χρονιά αρχίζει! Ένα καινούριο ταξίδι γνώσεων και νέων εμπειριών ξεκινά!

Κοντά σας θα είναι οι εκπαιδευτικοί σας, που θα σας στηρίζουν πάντα στο ταξίδι αυτό.

Σας περιμένουμε με αισιοδοξία, αγάπη και ελπίδα στην καρδιά μας ότι όλα θα πάνε καλά.

Σας ενημερώνουμε ότι:

Αύριο Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου Θα προσέλθετε στο σχολείο στις 8:15 και θα αποχωρήσετε στις 12:00 από την κεντρική είσοδο του σχολείου (Πεζόδρομος Χρυσοστόμου Σμύρνης). Θα πρέπει να  φοράτε υποχρεωτικά μάσκα  πριν εισέλθετε στον αύλειο χώρο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε στις αίθουσές σας.

Οι μαθητές της Β΄ τάξης θα πάνε στις αίθουσες του παλιού νηπιαγωγείου, οι μαθητές της Γ΄ τάξης στις αίθουσες του παραρτήματος  ανατολικά του σχολείου προς τον δρόμο (Αγίου Ανδριανού). Οι μαθητές του Δ1΄ θα είναι στην  αίθουσα του ΚΑΠΗ(πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου), το Δ2΄ στην αίθουσα δίπλα στο φυλάκιο, η Ε΄ και η  ΣΤ΄ τάξη στις αίθουσες του  1ου    ορόφου.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ τάξης θα τους/τις υποδεχτούν οι εκπαιδευτικοί του κάθε τμήματος και θα τους/τις οδηγήσουν στις αίθουσές τους στο ισόγειο του κτηρίου.

Ο αγιασμός θα γίνει στις 11:00 με παρόντες τους μαθητές της Α΄ τάξης και ορισμένων εκπαιδευτικών. Ο ιερέας στη συνέχεια θα περάσει από τις αίθουσες να αγιάσει.

Θερμή παράκληση για τους γονείς:

Επειδή η φετινή χρονιά είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την ασφάλεια και την υγεία όλων μας πρέπει  να τηρούνται όλοι οι κανόνες  από όλους. Οι γονείς δε θα συνοδεύουν τα παιδιά τους μέσα στο χώρο του σχολείου. Για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ( 2752028192) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( mail@2dim-nafpl.arg.sch.gr)

Καλή σχολική χρονιά  με στραμμένο το βλέμμα στο παιδί, που είναι το αύριο, το μέλλον μας!

Ο Διευθυντής του σχολείου

Τζίνης Γεώργιος

 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην AAA!!! ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση