Επαναλειτουργία της Σχολικής μας Μονάδας!!!

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι τα Δημοτικά σχολεία θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και τα μαθήματα θα παραταθούν έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

Η λειτουργία του Ολοήμερου προγράμματος αναστέλλεται, επομένως όλοι οι μαθητές θα αποχωρούν  13.15.

Για την αποφυγή συνωστισμού κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών όσο και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και προκειμένου να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους, θα δοθούν κατάλληλες οδηγίες στους μαθητές κατά την πρώτη μέρα προσέλευσής τους στο σχολείο. Η χρήση προστατευτικής μάσκας από μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό είναι προαιρετική.

Επειδή το μαθητικό δυναμικό κάθε τμήματος του σχολείου μας υπερβαίνει τον επιτρεπόμενο αριθμό των δεκαπέντε (15) μαθητών ανά αίθουσα, τα τμήματα θα χωριστούν κατά αλφαβητική σειρά σε δύο επιμέρους υποτμήματα τα οποία θα εφαρμόζουν εκ περιτροπής διδασκαλία, δηλαδή Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή το 1ο  υποτμήμα και Τρίτη-Πέμπτη το 2ο υποτμήμα,  για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του σχολείου (1/6/20-5/6/20) και το αντίθετο για την επόμενη εβδομάδα. Σχετικά με τα υποτμήματα θα λάβετε ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς.

Το κυλικείο του σχολείου θα παραμείνει κλειστό. Επομένως, οι μαθητές χρειάζεται να έχουν μαζί τους δεκατιανό και νερό.

Τέλος, σας αναφέρουμε ότι κρίνεται απαραίτητο για όσους μαθητές δεν επιστρέψουν στο σχολείο οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους να στείλουν ηλεκτρονικά ή να φέρουν στο σχολείο μέχρι αύριο, Παρασκευή 29/5/2020, υπεύθυνη δήλωση ότι ο μαθητής ή η μαθήτρια ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου για νόσηση από COVID-19  ή έρχεται σε στενή επαφή με άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου ή ήδη νοσεί.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Τζίνης Γεώργιος

Κατηγορίες: ΝΕΑ, ΝΕΑ - έως 2021. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.