ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ -ΚΟΙΝ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 20-09-2019 τοποθετήθηκαν στο σχολείο μας ο Ψυχολόγος Ηλίας Αναγνωστόπουλος, η Ψυχολόγος Ευαγγελία Μποζιονέλου, και η Κοινωνική Λειτουργός Βασιλική Πιάκου, οι οποίοι θα βρίσκονται στο σχολείο κάθε Παρασκευή (09:00-13:15). Σκοπός της παρουσίας τους είναι η αξιολόγηση και η υποστήριξη των μαθητών του σχολείου σε πιθανά μαθησιακά, ψυχολογικά και κοινωνικά ζητήματά τους. Οι ειδικοί οργανώνουν ομαδικές, βιωματικές δραστηριότητες, ενημερώνουν τους μαθητές σχετικά με θέματα που αφορούν τη βελτίωση των διαπροσωπικών τους σχέσεων και κατόπιν συγκατάθεσης του γονέα/κηδεμόνα δύνανται να πραγματοποιήσουν ατομικές συναντήσεις με τους μαθητές.

Όσοι γονείς το επιθυμούν μπορούν να συμπληρώσουν το παρακάτω έντυπο και να το παραδώσουν στη Διεύθυνση του σχολείου. Οι ειδικοί θα επικοινωνήσουν μαζί σας μετά το γραπτό αίτημά σας. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε για διευκρινήσεις στο τηλέφωνο του σχολείου (2752028192).

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΗΣ

 

ΕΝΤΥΠΟ ΓΡΑΠΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Ο/Η υπογραφόμενος/η…………………………………………………………………………………,

Γονέας/κηδεμόνας του μαθητή/ της μαθήτριας

(όνομα μαθητή/-τριας)               1. …………………………………………………… Τάξη …………

2.………………………………………………….… Τάξη …………..

Συναινώ στην διεξαγωγή ατομικής συνέντευξης και συνεργασία του παιδιού/των παιδιών με τον/την Ψυχολόγο και την Κοινωνική λειτουργό.

Ημερομηνία: …………………                               Υπογραφή γονέα/κηδεμόνα:………….

Τηλέφωνο γονέα/κηδεμόνα:……………………..

ΕΔΕΑΥ

Κατηγορίες: ΝΕΑ, ΝΕΑ - έως 2021. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.