ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ TWINSPACE

logo etwinning

Αφού μπω στο ΤWINSPACE, κάνω κλικ στα κόκκινα γράμματα του ονόματός μου. Ανοίγει καινούριο παράθυρο. Κλικ στο  Edit Twinspace Profile (=Eπεξεργασία Προφίλ στο Τwinspace).

Εδώ μπορώ να κάνω δυο πράγματα.

1) Να γράψω μια σύντομη περιγραφή στα Αγγλικά για τον εαυτό μου. Το πολύ 100 λέξεις. ΔΕ ΔΙΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, δηλαδή ούτε τη διεύθυνσή μου ούτε το τηλέφωνό μου. Μπορώ να γράψω για κάποια από τα ενδιαφέροντά μου όπως και για πράγματα που μου αρέσουν.

Πώς το κάνω; Στα αριστερά του παραθύρου, στο Description(=Περιγραφή),  κάνω κλικ μέσα στο κενό πλαίσιο και γράφω. Στο τέλος ελέγχω μήπως έχω κάνει λάθη. ( Μη γίνω και ρεζίλι! )

2) Να ανεβάσω μια φωτογραφία-avatar που θα με συνοδεύει. ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ!

Πώς το κάνω; Στα δεξιά του παραθύρου, στο  Picture , κάνω κλικ στο τετράγωνο που λέει Browse to upload (=Ψάξε για να ανεβάσεις). Aνοίγουν τα αρχεία του υπολογιστή μου, επιλέγω αυτή που θέλω με κλικ  και μετά κλικ στο Άνοιγμα από κάτω. Η φωτογραφία ανεβαίνει και τη βλέπουμε. Αν μας αρέσει, κάνουμε κλικ στο SAVE(= Αποθήκευση), κάτω αριστερά. Αν όχι, κλικ στο CANCEL(=Ακύρωση), κάτω δεξιά.

Αφού τελειώσω, για να γυρίσω εκεί που ήμουν, κάνω κλικ στο HOME (=Αρχική σελίδα), πάνω αριστερά.

                                                                GOOD LUCK !

Δημοσιεύθηκε στην AAA!!! ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, Δ΄ ΤΑΞΗ, Ε΄ ΤΑΞΗ, ΕΚΤΗ - ΣΤ΄ΤΑΞΗ, ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση