Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

Σας κάνουμε γνωστό ότι οι εγγραφές των μαθητών για την Α΄ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας αρχίζουν στις 15 Μαΐου 2020 και τελειώνουν στις 29 Μαΐου 2020. Οι εγγραφές θα γίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες του Σχολείου και ώρα 9:00 – 12:30. Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι γεννηθέντες το 2014. Οι εγγραφές θα γίνονται με ραντεβού ώστε να τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/).

Για ορισμό ημερομηνίας και ώρας τηλεφωνήστε στο 2105551270 τις παραπάνω ώρες.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

1. Αίτηση εγγραφής.   

2. Αποδεικτικό στοιχείο διαμονής του μαθητή. (Φωτοτυπία Εκκαθαριστικού Εφορίας ή πρόσφατου λογαριασμού  Δ.Ε.Η. ή Ε.Υ.Δ.Α.Π.)

3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή –  Α.Δ.Υ.Μ. 

4. Βιβλιάριο Υγείας. (Φωτοτυπία της σελίδας με το όνομα του παιδιού  καθώς και των σελίδων που  φαίνεται ότι έχουν γίνει όλα τα εμβόλια).

5. Βεβαίωση φοίτησης από το Νηπιαγωγείο. (Για όσα παιδιά έχουν φοιτήσει).

6. Πιστοποιητικό Γεννήσεως. (Να έχει εκδοθεί τους τρεις τελευταίους μήνες πριν την εγγραφή του μαθητή). Πιστοποιητικό Γεννήσεως θα προσκομίσουν μόνο οι αλλοδαποί.

7. Αίτηση εγγραφής στο προαιρετικό πρόγραμμα του ολοήμερου. 

8. Υπευθυνη Δήλωση για την προαιρετική μεταφορά με πούλμαν για τους διαμένοντες των περιοχών Θέση ΣΚΛΗΡΙ και ΝΕΟΣ ΠΟΝΤΟΣ.

(Τα  έντυπα για τα δικαιολογητικά  1, 3, 7, 8 θα σας δοθούν στο σχολείο)

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων