Ανακοίνωση επανέναρξης

Το σχολείο έχει πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα που προβλέπονται για να επαναλειτουργήσει από 1 Ιουνίου μέχρι και 26 Ιουνίου από τις  8.15 έως και 13.15 καθημερινά. Η λειτουργία του ολοήμερου αναστέλλεται.

Οι μαθητές θα έρχονται εκ περιτροπής σύμφωνα με τα υποτμήματα που έχουν ανακοινωθεί. Μόνο οι μαθητές της Α τάξης θα έρχονται καθημερινά.

Έχουν γίνει ήδη δύο εσωτερικές απολυμάνσεις και μία εξωτερικών χώρων την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020. Υπάρχουν αντισηπτικά σε όλες τις τάξεις. Έχουν οριστεί χώροι για κάθε τάξη στον προαύλιο χώρο. Υπάρχουν σχετικές οδηγίες προς τους εκπαιδευτικούς για ό,τι προβλέπεται.

Η καθαρίστρια θα βρίσκεται στο χώρο του σχολείου από τις 10 π.μ. και  θα καθαρίζει τις επιφάνειες των θρανίων 2 φορές την ημέρα.

Όποιο παιδί δεν προσέλθει για λόγους ευπαθών ομάδων μπορεί να ενημερώνεται από τις  κυψέλες του e-me.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΑΝ ΝΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.

Παρακαλούνται οι γονείς κατά την προσέλευση να μην μπαίνουν στο χώρο του σχολείου, διότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ. Κατά την διάρκεια της αποχώρησης των μαθητών στις 13.15 μ.μ. να μην συνωστίζονται στην είσοδο, διότι  θα κατεβαίνουν οι τάξεις  σταδιακά, ξεκινώντας από την Α Τάξη και ακολουθώντας οι επόμενες.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνείτε στο mail@2dim-magoul.att.sch.gr ή τηλεφωνείτε στο 2105551270.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων