Θέματα λειτουργίας του σχολείου μας

Από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά.(πρωινό και Ολοήμερο πρόγραμμα).      Λήξη  πρωινού προγράμματος 13.15  και Ολοήμερου 15:00

Σύμφωνα με νέα απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις εγγραφής στο ολοήμερο και τώρα, χωρίς προϋποθέσεις.

Το σχόλασμα θα γίνεται σταδιακά.

13:05  Α’ ΤΑΞΗ

13:07  Β’ ΤΑΞΗ

13:09  Γ’ ΤΑΞΗ

13:10  Δ’ ΤΑΞΗ

13:13   Ε’ΤΑΞΗ

13:15  ΣΤ’ ΤΑΞΗ

Παρακαλούνται οι γονείς που περιμένουν να παραλάβουν τα παιδιά τους:

  • ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ
  • ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
  • ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΙ Β΄ΤΑΞΗΣ
  • Τα παιδιά καθώς και όποιος ύστερα από ραντεβού επισκέπτεται το σχολείο οφείλουν να φορούν μάσκα. Στους μαθητές συνίσταται η χρήση υφασμάτινης μάσκας. Παρακαλούμε να έχουν τουλάχιστον δύο (προτείνουμε τρεις) σε ειδικές ξεχωριστές θήκες. Σχετικά με την ασφάλεια και τις αποστάσεις των μαθητών θα φροντίσει η σχολική μονάδα για τα καλύτερα δυνατά αποτελεσματικά μέτρα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της. Καλό είναι να εκπαιδεύσετε τα παιδιά σας στη χρήση μάσκας και στη σωστή τήρηση των κανόνων υγιεινής. Όταν τα παιδιά σας εκδηλώνουν πυρετόή κάποιο από τα συμπτώματα που περιγράφει ο ΕΟΔΥ (βήχας, λαχάνιασμα, κρυάδες, ρίγος, μυαλγίες, κεφαλαλγία, πονόλαιμο, ναυτία/έμετο, κοιλιακό άλγος, διαρροϊκές κενώσεις),  παρακαλούμε να ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ.
  • Εμείς ως σχολική μονάδα μόλις αντιληφθούμε οποιοδήποτε σύμπτωμα, οφείλουμε να απομονώσουμε το μαθητή/τρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Χώρος Απομόνωσης) και να σας καλέσουμε να τον/την παραλάβετε.
  • Στα διαλείμματα η κάθε τάξη θα είναι στο δικό της οριοθετημένο χώρο του προαυλίου. Παρακαλούμε να μην έρχεστε στα κάγκελα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Δε βοηθάτε με αυτόν τον τρόπο στην κοινωνικοποίηση των παιδιών σας ούτε στο έργο των εκπαιδευτικών που έχουν εφημερία.
  • Στο σχολείο μας λειτουργεί κυλικείο. Είναι χρέος μας να το στηρίξουμε. Τονίζεται πως το κυλικείο αποδίδει ενοίκιο στη σχολική μονάδα. Το κυλικείο τηρεί όλα τα προβλεπόμενα για την προστασία και ασφάλειά μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Όσοι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν να επισκεφθούν το σχολείο θα πρέπει να έρχονται πρώτα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Διευθύντρια του Σχολείου (τηλ. 2231026766).
  • Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών να παρακολουθούν τα email που έχουν δηλώσει στο σχολείο και την ιστοσελίδα του σχολείου https://blogs.sch.gr/2dimlam καθώς θα ανακοινώνονται χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία του σχολείου. Σε περίπτωση αλλαγής οποιουδήποτε στοιχείου επικοινωνίας οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να ενημερώσουν τη Διευθύντρια του Σχολείου.

Με δεδομένη την αγάπη όλων μας για τα παιδιά και το αίσθημα ευθύνης απέναντί τους, είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά.

Ας βοηθήσουμε όλοι μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

 https://mathainoumeasfaleis.gov.gr/metra-prostasias/