Ευχές για Καλό Πάσχα !

0

Συγγραφέας: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 23-04-2021

Ο Διευθυντής  και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα εύχονται στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, καθώς και στους γονείς και κηδεμόνες, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !

Το Φως της Ανάστασης να φέρει σε όλους Υγεία, Αγάπη και Αισιοδοξία! 

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α’ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2021_2022

0

Συγγραφέας: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 23-04-2021



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

Για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-2022, οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών από τις 10 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2021 και ώρα 14:00 υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο στο Μουσικό ή Καλλιτεχνικό Σχολείο της περιοχής τους (σύμφωνα με τα συνημμένα).

Συνημμένα_46287_ΜΟΥΣΙΚΑ_ΣΧ _2021

Συν_46312_ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ _2021_2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ «Κακοποίηση-παραμέληση μαθητή, μαθήτριας. Διαχείριση ενδείξεων – Πρωτόκολλο ενεργειών – Ο ρόλος του σχολείου.»

0

Συγγραφέας: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 20-04-2021

Η εκδήλωση θα προβάλλεται, σε ζωντανή μετάδοση (live-streaming), από το κανάλι του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης στο YouTube, στη διεύθυνση: https://youtu.be/hAjICtLhjVU
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτημάτων στο chat.



Λήψη αρχείου

«10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας»

0

Συγγραφέας: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 14-04-2021

Στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας παρουσιάζονται έργα ψηφιακής δημιουργίας, τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο μαθημάτων Πληροφορικής όλων των βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο), στις Δημιουργικές Εργασίες των ΓΕΛ, στο μάθημα «Ερευνητικές δημιουργικές δραστηριότητες» των ΓΕΛ και στη Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων των ΕΠΑΛ. Η συγκεκριμένη μαθητική συνάντηση δίνει την ευκαιρία: α) της ανάδειξης και ενίσχυσης της δημιουργικότητας των μαθητών και των εκπαιδευτικών Πληροφορικής, και της παρουσίασης των ψηφιακών έργων τους σε συμμαθητές/-τριες, εκπαιδευτικούς, γονείς και την ευρύτερη κοινωνία, β) της ενημέρωσης και της διάχυσης των μαθησιακών δραστηριοτήτων, οι οποίες καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και την ολόπλευρη μάθηση μέσω των σχεδίων εργασίας και της επίλυσης πρακτικών προβλημάτων, και γ) της επικοινωνίας των μελών της σχολικής κοινότητας (μαθητές/-τριες, εκπαιδευτικοί, γονείς) μεταξύ τους και με την ευρύτερη κοινωνία. Σημειώνεται ότι το Μαθητικό Φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά βραβεύεται κάθε συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες στο ira.digifest.info

και στο πρόγραμμα των δράσεων και πως μπορείτε να τις παρακολουθήσετε

 Πρόγραμμα 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση