Φεβ 02 2017

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Σχολική Εκδρομή στην Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΚΙΛΚΙΣ

 

12/θ  2o Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

 

 

 

 

Κιλκίς,  30/1/2017

Αριθμ. Πρωτ.: 19

 
 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣ: Τουριστικά &Ταξιδιωτικά Γραφεία

 

 

ΚΟΙΝ: Δνση Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς

 

 
 Ταχ. Δ/νση: Μητροπόλεως 3    
   Πληροφορίες: Κ. Ταλαμπίρης    
   Τηλέφωνο:      2341022539    
   Φαξ:                2341075398    
   Ηλεκτρ. Ταχυδρομείο: mmail@2dim-kilkis.kil.sch.gr

 

 

            Θέμα:  Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής-επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων.

 

Έχοντας υπόψη την με αριθμό Γ2/129287/2011, ΦΕΚ 2769/2-12-2011, τ. Β’ απόφαση του ΥΠΔΒΜΘ – Μνημόνιο ΥΠΔΒΜΘ 4802/1Α/17-1-2012,

 

            Παρακαλούμε όσα ταξιδιωτικά γραφεία επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να υποβάλλουν τις προσφορές τους σχετικά με την εκδρομή του Σχολείου μας στην Αθήνα:

α) Ταχυδρομικά στη διεύθυνση του Σχολείου: 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, Μητροπόλεως 3, ΤΚ 611 00    ή β) Ιδιοχείρως στο Γραφείο του Δ/ντή του Σχολείου από εκπρόσωπό τους.

Η προσφορά κατατίθεται και στις δύο περιπτώσεις κλειστή στο Σχολείο. Προσφορές μέσω e-mail ή fax δε γίνονται δεκτές.

Με κάθε προσφορά κατατίθεται απαραιτήτως από το ταξιδιωτικό γραφείο και Υπεύθυνη Δήλωση ότι διαθέτει Βεβαίωση Συνδρομής των Νόμιμων προϋποθέσεων για τη Λειτουργία Τουριστικού Γραφείου, η οποία βρίσκεται σε ισχύ.

Οι προσφορές θα ανοιχτούν από 4 μελή επιτροπή που θα αξιολογήσει και θα επιλέξει το ταξιδιωτικό γραφείο, εκτιμώντας εκτός από τα οικονομικά κριτήρια κυρίως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προσφορών. Μετά την αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει η τελική επιλογή του ταξιδιωτικού γραφείου. Το ταξιδιωτικό γραφείο θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με το σχολείο, στο οποίο θα αναφέρεται ρητά και η ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης(σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία).

Οι προδιαγραφές της εκπαιδευτικής  εκδρομής είναι οι ακόλουθες:

1 ΣΧΟΛΕΙΟ 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
2 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ/ΟΙ   –  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Προορισμός: Αθήνα-Βουλή των Ελλήνων (3 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις)

Αναχώρηση: Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

 

Επιστροφή: Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

3 ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

(μαθητές/γονείς/εκπαιδευτικοί)

30 μαθητές, 30 γονείς, 4-5 εκπαιδευτικοί

(ο αριθμός ενδέχεται να αυξομειωθεί)

4 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ/Α ΜΕΣΟ/Α  – ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Λεωφορείο/α που να πληρούν όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές από τη κείμενη νομοθεσία και όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας για τη μετακίνηση των μαθητών. Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει κατόπιν ελέγχου της Τροχαίας.
5 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ- ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ(μονόκλινα/ δίκλινα- πρωινό ή ημιδιατροφή) Ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων σε δωμάτια μονόκλινα  ή δίκλινα (χωρίς προσθήκη ράντσου) με πρωινό στην περιοχή του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας (πλην περιοχών με παραβατική συμπεριφορά) προσβάσιμο από λεωφορείο και κοντά σε σταθμό του Μετρό.

 

6 ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ(πιθανό πρόγραμμα, παρακολούθηση εκδηλώσεων, επίσκεψη χώρων, γεύματα, κτλ.) Ακρόπολη – Βουλή – Μοναστηράκι- Αττικό Πάρκο-Θωρηκτό Αβέρωφ – Επισκέψεις σε αρχαιολογικούς- πολιτιστικούς χώρους, μουσεία, χώρους εστίασης κ.λ.π. ή όπως καταρτιστεί το τελικό πρόγραμμα της εκδρομής.

Το λεωφορείο να είναι διαθέσιμο οποιαδήποτε ώρα για οποιαδήποτε μετακίνηση ζητηθεί από τον αρχηγό της εκδρομής. Επίσης το Τουριστικό   γραφείο θα πρέπει να προβλέψει τη διάθεση επαγγελματία ξεναγού κατά την επίσκεψή μας στην Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης ή όπου αλλού ζητηθεί από τον αρχηγό της εκδρομής.

7 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ Θα πρέπει να υπάρχει ευθύνη ασφάλισης διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

 

8 ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η’ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Θα πρέπει να υπάρχει πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση η οποία να καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας με πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (Αριθμός Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Αστικής Ευθύνης)όπως και να υπάρχει πρόβλεψη επιστροφής χρημάτων σε μαθητή/τρια η γονέα που για αποδεδειγμένους λόγους ανωτέρας βίας ή αιφνίδιας ασθενείας ματαιωθεί η συμμετοχή του.

 

9 ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ (συμπερ.ΦΠΑ) ΝΑΙ (Συμπεριλαμβανομένης της διαμονής στο ξενοδοχείο και των ξεναγών)
10 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΝΑ ΜΑΘΗΤΗ & ΓΟΝΕΑ (συμπερ. ΦΠΑ) ΝΑΙ (Συμπεριλαμβανομένης της διαμονής στο ξενοδοχείο και των ξεναγών)
11 ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 14:00
12 ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017   14:00

 

Πρόσθετες Απαιτήσεις:

  1. Τα προτεινόμενα ξενοδοχεία να συνοδεύονται από έγγραφο αποδεικτικό διαθεσιμότητας των απαιτούμενων δωματίων για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες διαμονής.
  2. Από τη συνολική αξία της εκδρομής το 20% θα παρακρατηθεί σαν εγγύηση ακριβούς εκτέλεσής της και θα αποδοθεί μετά την επιστροφή του σχολείου από την εκδρομή.

 

Ο Διευθυντής

 

Κωνσταντίνος Ταλαμπίρης

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση