Ιαν 15 2017

Λειτουργία Σχολείου

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι το 2ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς είναι σε θέση να λειτουργήσει κανονικά αύριο Δευτέρα, 16.1.2017

Η πρόσβαση στις αίθουσες διδασκαλίας δεν παρουσιάζει πρόβλημα, ενώ προβλήματα δεν παρουσιάζει και η θέρμανση του σχολείου. Ωστόσο κατά τη μετακίνηση χρειάζεται από τους μαθητές, γονείς και δασκάλους ιδιαίτερη προσοχή τις πρωινές ειδικά ώρες.

Επίσης θα θέλαμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα ακόλουθα:

Α) Οι εξωτερικές βρύσες δε θα χρησιμοποιηθούν. Τα παιδιά θα είναι καλό να έχουν μαζί τους ένα μπουκάλι με νερό. Νερό επίσης μπορούν να γεμίζουν τα μπουκάλια ή όποιο άλλο σκεύος διαθέτουν,  από τον νεροχύτη δίπλα από το κυλικείο, ο οποίος κατασκευάστηκε με δαπάνη του Συλλόγου Γονέων για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Από τις κοινόχρηστες βρύσες καλό είναι να αποφεύγεται η  πόση με το στόμα γιατί διανύουμε εποχή ιώσεων.

Β) Εξηγήστε στα παιδιά ότι δεν μπορούν να παίξουν χιονοπόλεμο στην αυλή γιατί είναι επικίνδυνο. Θα διευκολυνθεί το έργο μας και θα ενισχύσουμε την ασφάλεια των παιδιών, αν υπάρχει κοινή γραμμή σε αυτά τα θέματα και νουθεσία από το σπίτι. Γενικά όσο η αυλή παραμένει χιονισμένη τα παιδιά θα παραμένουν μέσα στους κοινόχρηστους χώρους κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Για οτιδήποτε άλλο είμαστε στη διάθεσή σας.

Καλή μας αρχή!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση