ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

 

  • Την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 9.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η σχολική γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821,  στο Δημαρχείο Κηφισιάς, στην αίθουσα εκδηλώσεων  “Βασ.Γκατσόπουλος” . Τη γιορτή διοργανώνει η Στ΄τάξη ,με συμμετοχή της Ε΄τάξης του σχολείου μας.
  • Οι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στην γιορτή θα πρέπει να βρίσκονται στο Δημαρχείο Κηφισιάς στις 8.30 π.μ., ενώ οι υπόλοιποι μαθητές/τριες θα έρθουν στο σχολείο και θα μεταβούν στο Δημαρχείο με συνοδεία των εκπαιδευτικών . Μετά το τέλος της γιορτής οι γονείς όλων των μαθητών /τριών παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το Δημαρχείο.
  • Την Κυριακή 24η Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ., θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων (Κηφισίας & Ζηρίνη, Κηφισιά). Το 2ο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς εκπροσωπεί η μαθήτρια της ΣΤ΄τάξης  Μαρία Κούρταλη , συνοδευόμενη από την αντιπροσωπεία του σχολείου (σημαιοφόρος-παραστάτες) και την εκπαιδευτικό κ. Ελισάβετ Πέτροβιτς.
  • Τη Δευτέρα 25η Μαρτίου και ώρα 10.30 π.μ., η αντιπροσωπεία του σχολείου θα παραστεί  στην Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό  Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Ερυθραία. Κατόπιν θα μεταβούν στο Μνημείο Πεσόντων (Ελ. Βενιζέλου & Λουκή Ακρίτα, Ν. Ερυθραία)  για να παραστούν στην κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Κηφισιάς και στη συνέχεια θα μεταβούν στο σημείο έναρξης της παρέλασης για να πάρουν θέση μαζί με το υπόλοιπο σχολείο στη συμβολή  των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου & Χαριλάου Τρικούπη στην Ν.Ερυθραία. Την σχολική αντιπροσωπεία θα συνοδεύει η κ. Ουρανία Παπαθανασιάδη.
  • Τη Δευτέρα 25η Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. θα ξεκινήσει η παρέλαση, η οποία θα καταλήξει στο 1ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ερυθραίας (Καρασταμάτη Αλεξάκη & Ιωάννη Δριμπέτη, Καστρί). Τους μαθητές/τριες θα συνοδεύουν οι εκπαιδευτικοί  κ. Ιωάννα Κυρίου και η κ. Βασιλική Σκουνάκη.
  • Μετά το τέλος της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους δίπλα από το Μνημείο Πεσόντων Ν.Ερυθραίας ( μπροστά στον Σκλαβενίτη).

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων