Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ

Χριστούγεννα!! «η εορτή των εορτών» σε μια φτωχική φάτνη  στην Βηθλεέμ γεννήθηκε  ο  Χριστός, χωρίς πλούτη και δόξες, χωρίς μεγαλεία και ανέσεις. Ο Σωτήρας του κόσμου! Έγινε η πηγή της χαράς και της ελπίδας! Δίδαξε τις πιο μεγάλες αρετές! Έγινε το ζωντανό παράδειγμα της απλότητας και της καλοσύνης. Τόνισε την αξία της αγάπης και της ισότητα των ανθρώπων μπροστά στο θεό και έσωσε τον κόσμο από την αμαρτία και τη διαφθορά, χαρίζοντάς μας την αιώνια ζωή!

Οι  μέρες αυτές είναι μια ευκαιρία για ανασύνταξη των συναισθημάτων μας, είναι μέρες για  εξωστρέφεια, προσφορά και αλληλεγγύη. Με τη σκέψη μας να αγκαλιάζει όλη τη γη και τη δράση μας να ξεκινάει από τους πιο κοντινούς συνανθρώπους μας, ας κάνουμε κάτι ξεχωριστό τα φετινά Χριστούγεννα ας εκφράσουμε έμπρακτα την ευαισθησία και την ψυχική μας ευγένεια σε κάποιους που την έχουν ανάγκη!

Η  γιορτή των Χριστουγέννων μας χαρίζει την εσωτερική μας γαλήνη, την ψυχική μας λύτρωση, την αγάπη αλλά και την πανανθρώπινη ευλογία για παγκόσμια ειρήνη! Δόξα εν υψίστοις θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία!»

Ευχόμαστε  σε όλους σας να νιώσετε την χαρά των Χριστουγέννων, που είναι η ελπίδα, το νόημα των Χριστουγέννων, που είναι η ειρήνη και την καρδιά των Χριστουγέννων, που είναι η αγάπη!

Ευχόμαστε  και στα αγαπητά μας παιδιά ο Χριστός  να είναι πάντα  ο οδηγός  σας, να σας φωτίζει σε κάθε σας πράξη και να σας οδηγεί σε κάθε σας βήμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *