ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών ότι οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου 2020.

Στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2020-2021 θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν

από 1-1-2014 έως 31-12-2014.

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι γονείς για την εγγραφή των παιδιών τους είναι:

  1. Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση του γονέα. 
  2. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) και φωτοτυπία της σελίδας με τα εμβόλια.
  3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (επίσκεψη στον παιδίατρο του μαθητή με το βιβλιάριο υγείας προκειμένου να συμπληρωθεί από τον γιατρό).
  4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (π.χ.λογαριασμός ΔΕΗ, ενοικιαστήριο κ.ά.) σε φωτοτυπία.
  5. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό (δίδεται από το Νηπιαγωγείο στους γονείς).
  6. Αίτηση Ολοημέρου (και σχετικές βεβαιώσεις π.χ. βεβαίωση εργασίας ή κάρτα ανεργίας).

(Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα εγγράφονται:

α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας β) οι μαθητές των οποίων οι γονείς/ κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (πολύτεκνοι/ μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις κλπ)

       7. Πιστοποιητικό γέννησης ή ληξιαρχική πράξη γέννησης μεταφρασμένο στα ελληνικά (μόνο για αλλοδαπούς μαθητές). (δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς που είναι εγγεγραμμένοι σε Δήμο της Ελλάδος ).

      8. Πιστοποιητικό γάμου (ή άλλο έγγραφο), όπου να δηλώνεται το γένος της μητέρας του μαθητή (μόνο για αλλοδαπούς μαθητές).

Παρακαλούνται οι γονείς να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Σχολείου προκειμένου να εκτυπώνουν και να συμπληρώνουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να τα προσκομίζουν στο σχολείο στο Γραφείο Διευθύντριας από 9:00 π.μ. έως 12 π.μ.

Πληροφορίες στο τηλ: 2245023755.

 

   Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ