Καρναβάλι – Τσικνοπέμπτη 2018-2019

Γιορτάσαμε και φέτος την ημέρα της Τσικνοπέμπτης με τη διοργάνωση του καθιερωμένου τουρνουά ποδοσφαίρου ανάμεσα στις τάξεις του Σχολείου μας και κάναμε και το παραδοσιακό τσίκνισμα με τη συμμετοχή των γονέων του Σχολείου μας!

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 διοργανώθηκε το αποκριάτικο πάρτυ του Σχολείου μας, όπου είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αποκριάτικες κατασκευές, να ντυθούμε με τις αποκριάτικες στολές μας, να χορέψουμε αποκριάτικα τραγούδια. Με την καθοδήγηση του γυμναστή  μας του κ. Νίκου Χρόνη χορέψαμε παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς και κάναμε και το “πιπέρι”.

Όπως κάθε χρόνο, το Σχολείο μας συμμετείχε στο Καρναβάλι του Δήμου μας την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 με θέμα: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΩΝΕΙ”. Οι μικροί μαθητές της Α΄και Β΄ τάξης ντύθηκαν “ρεμπέτες”, οι μαθητές της Γ΄και Δ΄ τάξης ντύθηκαν “χίπιδες” και οι μεγάλοι του Σχολείου μας της Ε΄και Στ΄ τάξης ντύθηκαν “ροκάδες”. Στο τέλος της πορείας μας καταλήξαμε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο όπου παρακολουθήσαμε χορευτικά από τις σχολές χορού του νησιού μας και δρώμενα που οργάνωσε ο Δήμος μας!