Προσφορά υπολογιστή

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση αποτελεί μια πολύ σημαντική συμβολή στην απρόσκοπτη συνέχεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας όταν η φυσική λειτουργία των σχολείων βρίσκεται σε αναστολή. Όμως, απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις όπως ένα καλό και γρήγορο δίκτυο ιντερνετ και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στην προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών αλλά και του εκσυγχρονισμού σε υπολογιστές της σχολικής μας μονάδας, προσέφερε έναν υπολογιστή, ο οποίος μπορεί να εκτελέσει απαιτητικές ψηφιακές εργασίες.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την ευγενική χορηγία-δωρεά του παραπάνω υπολογιστή.
Η πολύτιμη αυτή προσφορά, δε θα συμβάλλει μόνο στην λειτουργία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά θα αναβαθμίσει και την ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου στη δια ζώσης διδασκαλία, αφού ολοένα και περισσότεροι εκπαιδευτικοί έχουν ενσωματώσει ψηφιακά εργαλεία στη διδασκαλία τους.
Ελπίζουμε ότι, αυτή η πολύ καλή συνεργασία, θα συνεχιστεί και τα οφέλη της θα αποτυπώνεται διαρκώς στα σχολικά αποτελέσματα.
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Αφήστε μια απάντηση