ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ιαν 20219

Αγαπητοί γονείς

τη Δευτέρα 11/1/2021 ανοίγουν τα σχολεία για τη διά ζώσης διδασκαλία. Το σχολείο μας έχει λάβει όπως και το προηγούμενο διάστημα, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την όσο το δυνατόν αποφυγή της διασποράς του ιού (συστηματικός καθαρισμός και αερισμός αιθουσών, διαφορετικά διαλείμματα, τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας, αντισηπτικών κλπ). Παρακαλούμε κι εσείς οι γονείς να συμβάλετε στην προσπάθεια τηρώντας τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές εισόδους και κρατώντας τις αποστάσεις έξω από την είσοδο του σχολείου τόσο το πρωί όσο και το μεσημέρι για να μη δημιουργείται συνωστισμός. Συγκεκριμένα:

Η πρωϊνή προσέλευση των μαθητών των Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεων θα γίνεται από τις 8.00πμ έως τις 8.10πμ από την είσοδο στην οδό Καπετάν Ακρίτα (στο πλάι της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου) και των μαθητών των Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξεων από τις 8.10πμ έως τις 8.20πμ από την είσοδο στο πάρκιγκ.

Η ώρα αποχώρησης των μαθητών της Α΄ τάξης θα γίνεται στις 13.05μμ, των μαθητών των Β1΄ και Β2 τάξεων στις 13.10μμ και των μαθητών των Γ1 και Γ2 τάξεων στις 13.15μμ από την είσοδο στην Καπετάν Ακρίτα. Οι μαθητές των Δ1, Δ2, Ε1, Ε2, ΣΤ τάξεων θα αποχωρούν τμηματικά στις 13.15 από την είσοδο του πάρκιγκ.

Εννοείται ότι όταν πρόκειται για αδέρφια διαφορετικών τάξεων θα γίνει εξαίρεση και θα χρησιμοποιηθεί η ίδια είσοδος-έξοδος για την αποφυγή ταλαιπωρίας των γονέων.

Η Πρωϊνή Ζώνη και το Ολοήμερο Τμήμα θα λειτουργήσουν κανονικά από τη Δευτέρα 11/1/2021.

Παρακαλούμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν οι μαθητές ενός τύπου τσαντάκι (σακουλάκι που κλείνει ή μπανάνα ή θήκη με φερμουάρ) με 2-3 μάσκες και ένα μέρος για τις χρησιμοποιημένες και να είναι ντυμένοι ζεστά γιατί θα γίνεται συχνός και συστηματικός αερισμός των αιθουσών σύμφωνα με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας. Μπορείτε να διαβάσετε την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας εδώ egkyklios_yp_ygeias 

Η είσοδος γονέων στο σχολείο – αν αυτό είναι απαραίτητο – θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και ραντεβού με τον υπεύθυνο δάσκαλο της κάθε τάξης ή με τη διεύθυνση του σχολείου, προκειμένου να εξασφαλιστούν συνθήκες μη συνωστισμού.

Βεβαιώσεις μετακίνησης μαθητών έχουν διανεμηθεί από τις αρχές Νοεμβρίου 2020 και θα χρησιμοποιηθούν αυτές. Οι γονείς για να συνοδεύουν τα παιδιά τους στο σχολείο στέλνουν sms με τον κωδικό <4> στο 13033 ή συμπληρώνουν το αντίστοιχο έντυπο με τον κωδικό αυτό.

Επίσης πολύ σημαντικό

Στην περίπτωση που νοσήσει μαθητής/τρια στο σχολείο θα απομακρύνεται
άμεσα από το σχολείο και θα τον/την παραλαμβάνουν οι γονείς του/της.

Αν ο/η μαθητής/τρια νοσήσει στο σπίτι, ΔΕΝ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ για μάθημα και ενημερώνουμε ΑΜΕΣΑ το σχολείο. Επειδή η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι με κάθε ύποπτο σύμπτωμα, που μπορεί βέβαια να οφείλεται και σε άλλη
εποχική νόσο αλλά, σε κάθε περίπτωση πρέπει να λαμβάνουμε ΚΑΙ την
άποψη/γνωμάτευση ιατρού.

Στην περίπτωση που νοσήσει άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος (που συνοικεί με τον/την μαθητή/τρια) τότε και πάλι ο μαθητής δεν
προσέρχεται στο σχολείο για 14 ημέρες . Σε κάθε περίπτωση το Σχολείο πρέπει να ενημερωθεί ΑΜΕΣΑ!

Καλή Χρονιά με υγεία

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία

Η Διεύθυνση του σχολείου

από κάτω από: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

    Ιστορικό

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων