ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Μάι 202021

Το 3ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας με αρμοδιότητα σε όλα τα σχολεία Προσχολικής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας ιδρύθηκε με γενικούς σκοπούς τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, την παρακολούθηση, τον συντονισμό και τη στήριξη του εκπαιδευτικού έργου των δημόσιων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων και των Εργαστηριακών Κέντρων(Ε.Κ.) και τον συντονισμό των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.), των Κέντρων Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Κ.Ε.Α.) και των Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) της περιοχής αρμοδιότητάς τους.

Ανάμεσα στις ειδικότερες αρμοδιότητες του 3ου ΠΕ.ΚΕ.Σ. και στα καθήκοντα των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) που το στελεχώνουν, αποτελεί και η συνεργασία με τους γονείς και κηδεμόνες των σχολείων και η οργάνωση επιμορφωτικών δράσεων με στόχο την ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου και την προαγωγή της συνεργασίας σχολείου-οικογένειας προκειμένου να επιτευχθούν σε βέλτιστο βαθμό οι σκοποί και οι στόχοι της εκπαίδευσης και να ενδυναμωθούν οι σχέσεις του σχολείου με το κοινωνικο-πολιτισμικό περιβάλλον (βλ. σχετ.(1)/άρθρο 4/§ ζ/γγ και σχετ. (2)/άρθρο 3/§ ιστ).

Υλοποιώντας τους σκοπούς που προαναφέραμε το 3ο ΠΕ.ΚΕ.Σ. πραγματοποιεί ενημερωτικές συναντήσεις με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων αρμοδιότητάς τους.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κα Άννα Βαμβάκη σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κ. Χριστόδουλο Φανιόπουλο στην παιδαγωγική ευθύνη των οποίων ανήκουν τα Νηπιαγωγεία 1ο , 2ο , 3ο , 4ο , 5ο ,7ο , 8ο , 9ο , 10ο , 12ο Έδεσσας και τα Δημοτικά Σχολεία 1ο , 2ο , 3ο , 4ο , 5ο , 6ο , 7ο , 8ο , 9ο Έδεσσας καλούμε τους Γονείς και Κηδεμόνες των νηπίων και προνηπίων και των μαθητών/τριών της Α΄και Β΄τάξης των παραπάνω Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων σε ενημερωτικές συναντήσεις με τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«Περιορισμός στο σπίτι. Συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών»

Εισηγήτρια της συνάντησης θα είναι η κα Άννα Νανούδη ψυχολόγος. Το θέμα της εισήγησης της θα είναι:

«Περιορισμός στο σπίτι. Οι ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά και την

οικογένεια»

Οι τηλεδιασκέψεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 27 Μαΐου 2020 στις 18.30μ.μ. – 20.30μ.μ. σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΗΜΕΡΑ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΩΡΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

25/5/2020

1Ο , 2Ο , 3Ο , 4Ο , 5Ο, Νηπιαγωγεία Έδεσσας, 1ο , 2ο , 3ο , 4ο , 5ο Δημοτικά Σχολεία Έδεσσας

18.30μ.μ. – 20.30μ.μ.

https://minedu-gov-gr.webex.com/meet/vamvaki65s

από κάτω από: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

    Ιστορικό

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων