ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ιούν 20198

Οι μαθητές των Ε1, Ε2 και ΣΤ τάξεων με τη συνοδεία της διευθύντριας κ. Πετρίδου και των εκαπιδευτικών κ. Πλακιά, κ. Μητσόπουλου κ. Αλεξίου επισκέφθηκαν το Δήμο Έδεσσας.

Ξεναγήθηκαν αρχικά στην ταράτσα του Δημαρχείου όπου έχει γίνει φύτευση  με αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά  οπότε αφενός άλλαξε η όψη του κτηρίου και αφετέρου αναμένεται να καταγραφούν τα πολλαπλά οφέλη της ενέργειας αυτής, τόσο στο ενεργειακό κομμάτι όσο και στη βελτίωση του μικροκλίματος της περιοχής. Η παρέμβαση έχει μετατραπεί και σε μαγνήτης πουλιών, αφού έχει παρατηρηθεί το φαινόμενα αρκετά πουλιά να επιλέγουν το σημείο ώστε να φτιάξουν τις φωλιές τους. Ο Δήμος της Έδεσσας κέρδισε  το Gold βραβείο στα Best City Awards στην κατηγορία «Διαχείριση Ενέργειας», για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου του δημαρχείου, στις παρεμβάσεις του οποίου, μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνεται και η φύτευση του δώματος.

Ακολούθησε ξενάγηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιάννου εξήγησε στους μαθητές τις αρμοδιότητες του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων και έλυσε πολλές απορίες των μαθητών μας.

       

από κάτω από: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

    Ιστορικό

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων