ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Φεβ 201915

Στο πλαίσιο των νέων δομών οργάνωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας: ν. 4547/102-12-6-2018 και υπ.απ.1816/ΓΔ4/7-1-2019  συγκροτούνται ομάδες όμορων σχολείων τα οποία καλούνται να συνεργαστούν στην ανάπτυξη δράσεων, που αφορούν όλους τους τομείς της σχολικής πραγματικότητας. Η σχολική μας μονάδα μαζί με το 4ο και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας  συναποτελούν την 13η ομάδα ΣΣΕ με στόχο την ανάπτυξη της συνεργατικής κουλτούρας και την επιμόρφωση εκπαιδευτικών, μαθητών/τριών και γονέων. Στη δυναμική αντίληψη του σχολείου, ως οργανικής μονάδας μάθησης που συνεχώς  εξελίσσεται και ανατροφοδοτείται από τα δεδομένα της σχολικής καθημερινότητας, οργανώνονται με τη συνεργασία των τριών σχολικών μονάδων επιμορφωτικές συναντήσεις με άξονες τη μαθησιακή διαδικασία και τις σχέσεις-ρόλους των μελών της σχολικής κοινότητας.

Ως αφετηριακή συνάντηση ορίζεται η επιμορφωτική συνάντηση με το σχολικό ψυχολόγο κ. Κομπατσιάρη Ελευθέριο και τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κ.Φανιόπουλο Χριστόδουλο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 από τι; 10:00π.μ. έως τις 12:00μμ. με θέμα: «Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες- Δυσλεξία -Πρώιμα σημάδια-Διάγνωση-Αντιμετώπιση». Για τον καλύτερο συντονισμό της συνάντησης καλείστε να σημειώσετε τη δυνατότητα της συμμετοχής σας, εξαντλώντας ίσως τις δυνατότητες και  λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα ενημέρωσης για το συγκεκριμένο θέμα.

Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον και συμμετοχή των γονέων των τριών σχολείων, στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου και άλλους φορείς, άλλες δύο επιμορφωτικές συναντήσεις σε απογευματινές ώρες (η μία συνάντηση θα γίνει στο χώρο του 4ου δημοτικού σχολείου και η άλλη στο χώρο του 9ου δημοτικού σχολείου) με θεματολογία

  1. Πως χτίζω- ενισχύω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου
  2. 2. Πως βάζω όρια στο παιδί μου- Παιδί και διάβασμα στο σπίτι

από κάτω από: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

    Ιστορικό

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων