cropped cropped cropped 195942683 208225254455931 6871676531665380857 n 3

Μήνας: Μάρτιος 2026

6 Μαρτίου – Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Σήμερα, με αφορμή την Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, οι μαθητές του Δ2 παρουσίασαν στα παιδιά του σχολείου τα συνθήματά τους και τραγούδησαν το τραγούδι κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Με όμορφα λόγια, μηνύματα και πολλή ευαισθησία, μας θύμισαν πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, να στηρίζουμε τους συμμαθητές μας και να λέμε όλοι μαζί «Όχι στον εκφοβισμό».

Οι μαθητές του Δ2 γνωρίζουν τα επαγγέλματα (βιωματική μάθηση από τους γονείς των μαθητών)

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Γνωρίζω τα επαγγέλματα», οι μαθητές του Δ2 είχαν σήμερα την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια βιωματική παρουσίαση από τη μητέρα ενός μαθητή της τάξης μας, η οποία εργάζεται ως γραφίστρια.

Με πολύ ενθουσιασμό μίλησε στα παιδιά για το επάγγελμά της, εξηγώντας τι κάνει ένας γραφίστας και πώς δημιουργούνται εικόνες, λογότυπα και αφίσες που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Οι μαθητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, έκαναν ερωτήσεις και γνώρισαν από κοντά τον δημιουργικό κόσμο της γραφιστικής.

Την ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο, τη διάθεση και την όμορφη εμπειρία που πρόσφερε στα παιδιά!

Χρήσιμα Έντυπα (ΑΔΥΜ)


Λήψη αρχείου

Όρια 2ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου

Όρια 2ου Δημοτικού Σχολείου

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση