Αγιασμός 2021-22

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε πως :

  1. Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/9/2021 λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα προστασίας για τον covid-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  2. Τα παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο με τις τσάντες τους στις 9:15 π.μ., φορώντας προστατευτική μάσκα (υφασμάτινη ή απλή χειρουργική) και επιδεικνύοντας τη βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ που έχει διενεργηθεί τις τελευταίες 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο ή πιστοποιητικό νόσησης του τελευταίου εξαμήνου.

Όσοι δεν έχετε ακόμη προμηθευτεί τα αυτοδιαγνωστικά (σελφ) τεστ που δικαιούστε, είναι σημαντικό να το κάνετε μέχρι την Παρασκευή 10/9/2021.

  1. Οι μαθητές/τριες, αφού επιδείξουν τις βεβαιώσεις των αυτοδιαγνωστικών (σελφ) τεστ, θα περάσουν στις τάξεις με τις δασκάλες τους, εκτός από τους μαθητές της Α’ τάξης, που θα παραμείνουν στο προαύλιο.

Οι γονείς παρακαλείσθε για την αποφυγή συνωστισμού να αποχωρήσετε.

Μόνο οι γονείς/συνοδοί της Α’ τάξης θα προσέλθουν στο προαύλιο με μάσκες και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις για να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό από τις κερκίδες και για να ενημερωθούν από τη δασκάλα της τάξης.

Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 10:15 ανά τμήμα.

  • Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά ή να εκτυπώσετε τη βεβαίωση αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ, αντιγράψτε, συμπληρώστε και υπογράψτε με το χέρι τη φόρμα που θα βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο https://self-testing.gov.gr/covid19-school-card-print.pdf
  • Εάν το αυτοδιαγνωστικό (σελφ) τεστ είναι θετικό, ενημερώστε το σχολείο και ακολουθήστε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Παρακαλείσθε να παρακολουθείτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, καθώς και την ιστοσελίδα του σχολείου προκειμένου να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα και τις ανακοινώσεις του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *