Β ΤΑΞΗ


Γλυκιές δημιουργίες από το Β1΄

Δεκ 202122

Την προηγούμενη εβδομάδα έφτιαξαν τα παιδιά του Β1΄ «νόστιμα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια»…

B1b B1aB1c B1d B1e

Οι μαθητές του Β1 μαθαίνουν να κυκλοφορούν σωστά!!!

Μαρ 20214

Οι μαθητές του Β1 μαζί με τη δασκάλα τους,Παναγιώτα Μπεμπή, πραγματοποίησαν project στα πλαίσια της κυκλοφοριακής αγωγής.

Μέσα από παζλ, επιτραπέζια παιχνίδια, ζωγραφιές, κείμενα, ακροστιχίδες και άλλες δραστηριότητες έμαθαν πώς να κυκλοφορούν σωστά!!!

 

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

Μαρ 202028

Δευτέρα:  ΑΓΓΛΙΚΑ

Τρίτη:       ΤΠΕ (ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ)

Τετάρτη: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (τάξεις Α΄- Δ΄)

                 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ (Ε΄ τάξη)

                 ΓΑΛΛΙΚΑ  (Ε΄ και Στ΄ τάξη)

Πέμπτη:  ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (τάξεις Α΄, Β΄)

                  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ (τάξεις Ε΄, Στ΄)

Παρασκευή: ΜΟΥΣΙΚΗ

                        ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (τάξεις Γ΄- Στ΄)

Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται στον παρόντα ιστοχώρο του σχολείου. Η κάθε ειδικότητα θα στέλνει το υλικό της σε συνεργασία με τον εκπ/κό της τάξης ή στα email που έχουν δοθεί στο σχολείο.

Ημερίδα για την Α΄ και Β΄ τάξη

Νοέ 201916

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης δεν θα έρθουν στο σχολείο γιατί οι δασκάλες τους θα παρακολουθήσουν επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις» η οποία οργανώνεται από το ΠΕ.ΚΕ.Σ Κρήτης με Αρ.Πρωτ.Φ2/1842, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου. Η ημερίδα είναι υποχρεωτική για όλους τους εκπ/κούς της Α’ τάξης του Ρεθύμνου.

 

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης δεν θα έρθουν στο σχολείο γιατί η δασκάλα τους θα παρακολουθήσει επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις» η οποία οργανώνεται από το ΠΕ.ΚΕ.Σ Κρήτης με Αρ.Πρωτ.Φ2/1842, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου. Η ημερίδα είναι υποχρεωτική για όλους τους εκπ/κούς της Β’ τάξης του Ρεθύμνου.

Μία … φανταστική ιστορία… από την Β΄ τάξη

Απρ 201914Λήψη αρχείου

«ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ»

Οκτ 201626

Εν όψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, μαθητές από όλες τις τάξεις, παρακολούθησαν το πρόγραμμα, που πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτισμικό Σύλλογο «Μούσα» στο χώρο του σχολείου μας, με τίτλο «Χίλια Μύρια Κύματα».

Πρόκειται για ένα βιωματικό ταξίδι γνώσης, δημιουργικότητας, έκφρασης και εξοικείωσης γύρω από τις έννοιες : πόλεμος, βία, διωγμός, προσφυγιά, ειρήνη, ανεκτικότητα, πολιτισμός μέσα από το παιχνίδι, το κουκλοθέατρο, την αφήγηση, τη μουσική και τα εικαστικά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ιστορίες για τη διαφορετικότητα

Οκτ 20155

Σήμερα,  Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού επιλέξαμε να δείξουμε στα παιδιά τις παρακάτω ιστορίες για να τους θυμίσουμε ότι είμαστε όλοι διαφορετικοί, αλλά όλοι ίσοι.

Ο μαύρος κότσυφας και ο άσπρος γλάρος

Έλμερ, ο πολύχρωμος ελέφαντας

Το κάτι άλλο

Διασκεδαστικές προσθέσεις με πάτημα στη δεκάδα

Σεπ 201529

Βοηθήστε τον αστροναύτη να πάει στο διαστημόπλοιό τους και ταυτόχρονα μάθετε να κάνετε προσθέσεις πατώντας στη δεκάδα.

1η ενότητα Γλώσσας: Στον δρόμο για το σχολείο

Σεπ 201524

Στην πρώτη ενότητα της Γλώσσας μας, στη Β΄ Δημοτικού εργαστήκαμε με την εικόνα του βιβλίου μέσα από ένα παιχνίδι. Σκεφτήκαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.  Πατήστε εδώ.  Επίσης το τραγουδάκι «Τα φύλλα» στο βιβλίο μας έχει μελοποιηθεί και είναι αναρτημένο εδώ.

Στις 4/3/2015 οι τάξεις Β΄ και Γ΄ δεν έρχονται στο σχολείο λόγω Ημερίδας των Εκπαιδευτικών

Φεβ 201525

2ο Δημοτικό σχολείο Ατσιπόπουλου                   ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Οι μαθητές/τριες της Β΄ και Γ΄ τάξης δεν θα έρθουν στο σχολείο την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015, γιατί οι δάσκαλοί τους θα παρακολουθήσουν Επιμορφωτική Υποχρεωτική Ημερίδα με θέμα: «Διδάσκοντας Μαθηματικά: σύγχρονες προσεγγίσεις και μέσα». Η Ημερίδα έχει εγκριθεί από την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης με τη με αριθμ. 1277/24-02-2015 απόφασή της και θα πραγματοποιηθεί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

« Παλιότερα άρθρα

ΑρχείοTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων