ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΛΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” – ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Σεπ 202118

    ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - YouTube 

   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη δράση προληπτικής ιατρικής “Ιπποκράτης” που θα πραγματοποιήσει ο Οργανισμός “Το χαμόγελο του παιδιού” και θα φιλοξενήσει ο Δήμος μας με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης.

     Ο προληπτικός παιδιατρικός έλεγχος θα υλοποιηθεί από την κινητή Ιατρική /Ακοολογική Μονάδα Προληπτικής του Συλλόγου “Το χαμόγελο του παιδιού” , σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης , τον Ιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνου και τον Δήμο Ρεθύμνης.

    Συγκεκριμένα , το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 η κινητή Παιδιατρική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής θα βρίσκεται στον Σταυρωμένο και τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 στον Πρινέ, με εθελοντή παιδίατρο από τον Ιατρικό Σύλλογο και εθελόντριες νοσηλεύτριες από τον Δήμο Ρεθύμνης.

   Θα γίνει παιδιατρικός έλεγχος σε 30 παιδιά με προγραμματισμένα ραντεβού και μεταξύ των ωρών 9:00-17:00. Για τον προγραμματισμό ραντεβού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

   Για προγραμματισμό ραντεβού, οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά 8:00-16:00 με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης  στο τηλ.2831051916 και στο e mail: ken.koinotitas.reth@gmail.com

    Είναι απαραίτητο το παιδί να προσέρχεται για την εξέταση με τον κηδεμόνα του , με συμπληρωμένο το έντυπο συγκατάθεσης , που επισυνάπτεται και το Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας, εφόσον υπάρχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων