Πρόσκληση Γονέων σε Γενική Συνέλευση στις 20-11-19

Νοέ 201916

Αγαπητοί γονείς,

Με βασική φιλοσοφία μας ότι τα παιδιά είναι οι μικροί «πρωταγωνιστές» σε κάθε διάσταση της καθημερινότητάς μας , ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας στόχο έχει να ενώσει τους γονείς και να δώσει μια νέα δυναμική στο σχολείο προς όφελος των ίδιων των παιδιών.

Σε αυτό το «ταξίδι» χρειάζεται κοντά του τον κάθε ένα από εσάς, καθώς οι γονείς είναι εκείνοι που δίνουν «φωνή» στο Σύλλογο. Ο Σύλλογός μας έχει συσταθεί για να εκπροσωπεί τους γονείς, να ακούει και να επιλύει τα ζητήματα , να συζητά τα προβλήματά του και να δραστηριοποιείται προκειμένου να υλοποιεί δράσεις για το σχολείο που θα διευρύνουν τους ορίζοντες των παιδιών και θα προσφέρουν κίνητρα και χαρά!

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το σχολείο μας το οποίο σύντομα θα αποκτήσει νέα στέγη και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε τα παιδιά μας να μπορέσουν να «ανθίσουν» και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα αποτελέσουν εφόδιο για το μέλλον. Μέσα από τη συνεργασία , την κοινωνικοποίηση, τη συμμετοχή σε δράσεις αλλά και την έννοια της κοινότητας, έχει αποδειχθεί σύμφωνα με έρευνες ότι προκύπτουν σημαντικά οφέλη στην ανάπτυξη των παιδιών.

Το δικό μας θετικό παράδειγμα όμως είναι η αφετηρία και το κίνητρο. Είναι εκείνο που θα τους δώσει το «σήμα» , να έχουν ενεργή συμμετοχή για όλα όσα τους αφορούν ως παιδιά αλλά και ως ενήλικες. Και το σχολείο τους είναι ο χώρος όπου περνούν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους. Στο σχολείο τους διαμορφώνουν χαρακτήρα και προσωπικότητα και είναι σημαντικό αυτό να είναι ένα περιβάλλον ήρεμο, που θα τους δίνει υγιή πρότυπα και διεξόδους και που θα τα διδάξει να ψάχνουν και τα ίδια υγιείς διεξόδους κατά την προεφηβική και εφηβική ηλικία.

Σας καλούμε να είστε κοντά μας, να συμμετέχετε συστηματικά , να αναπτύξουμε δεσμούς συνεργασίας και να συμβάλλουμε όλοι, βάζοντας ο καθένας ένα μικρό λιθαράκι για ένα μεγάλο σκοπό. Το όφελος των παιδιών μας που είναι το μοναδικό λαμπερό μέλλον σε κάθε κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος έχει προγραμματίσει πλήθος δράσεων που περιλαμβάνουν την άθληση, την εκπαίδευση, την επιστήμη, τον εθελοντισμό, την ψυχαγωγία και την δημιουργία. Μέσα από αυτά στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε χαρά και μάθηση αλλά κυρίως να αναπτύξουν δεξιότητες, όπως η συνεργασία, ο σεβασμός και η εθελοντική προσφορά.

Για τους παραπάνω λόγους στόχος μας είναι να έχουμε ένα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με εσάς. Σας καλούμε να παραβρεθείτε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου , στις 19.30 , στο χώρο του σχολείου στην πρώτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για όλα όσα απασχολούν τους γονείς και να μεταφέρουμε τις ανησυχίες σας προς κάθε κατεύθυνση. Επιπλέον, θα έχουμε την δυνατότητα να συζητήσουμε για την πορεία των εργασιών του νέου κτηρίου και να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του συλλόγου για την επόμενη διετία και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος εν όψει των Χριστουγέννων , στις οποίες η βοήθεια όλων σας είναι πολύτιμη!

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Ελάτε να φτιάξουμε την δική μας κοινότητα όπου τα παιδιά μας θα βρίσκουν πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά, γιατί εκείνα είναι οι πρωταγωνιστές της ζωής μας.

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ατσιποπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων