Υποψηφιότητα για τις ΕΚΛΟΓΕΣ των Γονέων και Κηδεμόνων

Σεπ 201721

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας από τις 19:00 έως τις 21:00 στο χώρο του σχολείου. Σύμφωνα με το Καταστατικό του συλλόγου οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν οπωσδήποτε γιατί είναι η τρίτη φορά που συγκεντρώνονται οι γονείς την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Την Τετάρτη 20/9/17 εκλέχτηκαν 3 άτομα για εφορευτική επιτροπή: Τακτικού Ηλιάνα, Αποστολάκη Τριανταφυλλιά και Παπαγιαννάκης Μιχάλης, τα οποία θα αναλάβουν την οργάνωση διεξαγωγής των εκλογών.

Επίσης, έχουν δηλώσει ήδη ορισμένα άτομα υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Είναι απαραίτητο να δηλώσουν και άλλοι  υποψηφιότητα για να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός υποψηφίων! Το ψηφοδέλτιο θα περιλαμβάνει υποψήφιους και για την Ένωση Γονέων.  Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να επικοινωνήσουν με το σχολείο ως την Τετάρτη 27/9 στις 12:00  για να προλάβουν να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια πριν τις εκλογές.

Οι υποψήφιοι θα παρουσιαστούν στη Γενική Συνέλευση των γονέων στην έναρξη των εκλογών (19:00) για να τους γνωρίσουν οι εκλογείς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων