Αναβολή α΄ φάσης 10ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικών

logoΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, μετά την ανακοίνωση αναστολής λειτουργίας μεγάλου αριθμού σχολικών μονάδων λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων αύριο Πέμπτη 10/3/2022, ημέρα διεξαγωγής της α΄ φάσης του 10ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικού, αποφάσισε την αναβολή του εν λόγω διαγωνισμού.

Ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής προτείνεται η Δευτέρα 14/3/2022, κατά τις ίδιες ώρες, με την ίδια διαδικασία, όπως ακριβώς έχει ήδη ανακοινωθεί.

Λειτουργία Σχολικών Μονάδων Άργους Ορεστικού – Πέμπτη 10/03/2022 και Παρασκευή 11/03/2022

Με απόφαση Δημάρχου, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., oι Παιδικοί Σταθμοί, ο Βρεφικός Σταθμός και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Άργους Ορεστικού, την Πέμπτη 10  και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15.

Νέα ανακοίνωνση – Λειτουργία σχολικών μονάδων Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Μετά από επανεκτίμηση της κατάστασης λόγω της χθεσινής χιονόπτωσης, με απόφαση Δημάρχου Πάνου Κεπαπτσόγλου, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., oι Παιδικοί Σταθμοί, ο Βρεφικός Σταθμός και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Άργους Ορεστικού, δε θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022.  Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέ τηλεκπαίδευση (μέσω webex) σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη δοθεί στους μαθητές.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση