Ο αθλητισμός είναι γιορτή! 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αμυνταίου

Ο αθλητισμός είναι γιορτή!
Με μια πολύ όμορφη διασχολική συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου και το Δημοτικό Σχολείο Φιλώτα έκλεισε η 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα.
2
Την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αγώνες σχολικού πρωταθλήματος ανάμεσα στους μαθητές και τις μαθήτριες των τριών σχολείων με τη φροντίδα και επιμέλεια των τριών εξαιρετικών εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής των δημοτικών, της κας Βαρβάρας Νικηφόρου(1ο Δημοτικό Αμυνταίου), του κου Γιώργου Κελγιαννίδη (2ο Δημοτικό Αμυνταίου) και του κου Στέφανου Δάφκα(Δημοτικό σχολείο Φιλώτα).
3 1
4 1
5 1 7
Τα παιδιά απόλαυσαν πραγματικά την εμπειρία αυτή, που ανέδειξε την αξία του “ευ αγωνίζεσθαι”, αλλά και το ήθος των παιδιών μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους γυμναστές των τριών σχολείων, τόσο για την προετοιμασία, όσο για την ενεργό συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια των αθλητικών αγώνων, το 1ο Δημοτικό σχολείο Αμυνταίου και τον Διευθυντή του, κο Παρλαπανίδη Κυριάκο για τη φιλοξενία και τη Νοσηλεύτρια του ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου κα Τσακιρίδου Έφη, που φρόντισε για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου κα Τσιναρίδου Φωτεινή, που τίμησε με την παρουσία της τους σχολικούς μας αγώνες, συνεχάρη παιδιά και εκπαιδευτικούς και τόνισε τη σημασία υλοποίησης τέτοιων δράσεων.
8