Επιμόρφωση από τον κ.Γεωργίου Σωτήρη για τον Διαδραστικό Πίνακα

Ο  Σύλλογος Διδασκόντων  του 2ου  Δημοτικού  σχολείου  Αμυνταίου θέλουν δημόσια να ευχαριστήσουν  θερμά, τον εξαίρετο συνάδελφο, κ. Σωτήρη Γεωργίου, καθηγητή Πληροφορικής, ο οποίος την Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, μετά τη λήξη του διδακτικού ωραρίου, πραγματοποίησε δίωρο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, αλλά και συναδέλφων από το Δημοτικό σχολείο Λεχόβου, το 1ο, 2ο και 4ο Νηπιαγωγείο Αμυνταίου με θέμα: «Χρήση και εφαρμογές του Διαδραστικού πίνακα».

Ο κ. Γεωργίου παρουσίασε τις πολλές δυνατότητες του διαδραστικού πίνακα και συγκεκριμένα παραδείγματα από τη διδακτική πράξη δίνοντας την ευκαιρία στους/στις εκπαιδευτικούς να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ως εκπαιδευτικοί  του δημόσιου ελληνικού σχολείου, το οποίο οφείλει  να συντονίζεται στις τρέχουσες εξελίξεις και να εκσυγχρονίζεται διαρκώς, θεωρούμε ότι η επιμόρφωσή μας  είναι σημαντική και εμπλουτίζει το διδακτικό μας ρεπερτόριο. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας αξίζουν το καλύτερο και καταβάλλουμε διαρκώς κάθε προσπάθεια για οτιδήποτε συντελεί στην καλύτερη και πιο ποιοτική μόρφωση των παιδιών μας.

 

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου

                  Η Διευθύντρια              

    Μαρία Θεοχάρη

 

  IMG 4541 IMG 4543 IMG 4545 IMG 4553 IMG 4569IMG 4560 IMG 4562 IMG 4564 IMG 4574 IMG 4575 IMG 4576 IMG 4577 του