Πρόσκληση 6ης επιμορφωτικής συνάντησης

6H APLH image040033

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Αμυνταίου Φλώρινας εφαρμόζοντας διαδικασίες εσωτερικής αξιολόγησης, ως προς τη λειτουργία και την ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου του, σχεδίασε και υλοποιεί, σε συνεργασία με το Δημοτικό σχολείο Λεχόβου, μία σειρά ενδοσχολικών επιμορφωτικών δράσεων. Οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας της λειτουργίας του σχολείου ως επαγγελματικής κοινότητας μάθησης που προωθεί την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών.

Στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού σχολείου Αμυνταίου και τον Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού σχολείου Λεχόβου να συμμετέχουν στην 6η δίωρη επιμόρφωση που θα γίνει από την κ. Ευαγγελία Σειρά, Διδάκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Φιλόλογο του ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου, με θέμα εισήγησης: «Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είναι εκκολαπτόμενοι πολίτες».

Προσκαλεί, επίσης, να παρακολουθήσουν την επιμόρφωση, τον Δήμαρχο Αμυνταίου Φλώρινας, κ. Άνθιμο Μπιτάκη και τις Αντιδημάρχους, κ. Ελένη Γυρίκη και κ. Αφροδίτη Καραούλη, τη Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Ευγενία Μαρνέρη και τον Δ/ντή του Γυμνασίου Λεχόβου, κ. Αναστάσιο Παπαστεργίου.

Η επιμόρφωση θα γίνει την Πέμπτη, 14/4/2022, στις 18:00, μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας (Webex Meetings) για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

6H image0 1