Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των 1ου, 2ου & 3ου Δημοτικών Σχολείων Αλιβερίου σας προσκαλούν στην 1η Μαθητική Διασχολική Ποδηλατοδρομία, την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 10.00 π.μ. Η διαδρομή που έχει σχεδιαστεί είναι στον παραλιακό δρόμο του Αλιβερίου, με αφετηρία και τερματισμό την παραλία “Ρίφι” (κατευθυνόμενοι από Κάραβο, μετά την “Παναγίτσα” αριστερά στην αρχή του πλατώματος με τους ευκαλύπτους) και ενδιάμεσο σταθμό ανασυγκρότησης την παραλία “Ποντικού”. Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 5 χιλιομέτρων (2,5 + 2,5), χωρίς να είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες η ολοκλήρωσή της, καθώς μπορούν να επιστρέψουν σε όποιο σημείο επιθυμούν. Ο δρόμος είναι ομαλός, χωρίς υψομετρικές διαφορές, καθιστώντας την ολοκλήρωση εύκολη για συμμετέχοντες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Τονίζουμε πως η συμμετοχή και η διεξαγωγή είναι μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα.  Δεν είναι αγώνας, αλλά βόλτα!

Ενημερωτικά στοιχεία

Οι διοργανωτές έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση των σχετικών αδειών και την ασφάλεια του χώρου σε συνεργασία με την Τροχαία και υπηρεσίες Υγείας- παροχής Α΄ Βοηθειών, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για πλήρη κάλυψη των συμμετεχόντων από νερό στο σημείο ανασυγκρότησης και τερματισμού. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μη-ανταγωνιστικού χαρακτήρα. Η συμμετοχή των ανηλίκων θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων /κηδεμόνων τους. Μαθητές κάτω των 8 ετών (Α & Β δημοτικού) πρέπει να είναι υπό την εποπτεία ενηλίκου.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε διαβάστε τους όρους συμμετοχής, συμπληρώστε την έντυπη αίτηση που δόθηκε στους μαθητές και επιστρέψτε τη στο σχολείο έως και την Τρίτη 14 Μαΐου, προκειμένου να οργανωθεί καλύτερα η διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας.

Η υποβολή της αίτησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ποδηλατοδρομία, χωρίς ωστόσο να είναι δεσμευτική για τη συμμετοχή σε αυτήν.