Επίσκεψη στο Φορητό Πλανητάριο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Τα παιδιά των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού επισκέφθηκαν το φορητό Πλανητάριο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το οποίο φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης». Οι μαθητές και οι μαθήτριες, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού, αναγνώρισαν τους αστερισμούς και τους λαμπρότερους αστέρες τους και τους συνέδεσαν με την ελληνική μυθολογία (Ανδρομέδα, Περσέας, Μεγάλη Άρκτος,

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Η γιορτή της 25ης Μαρτίου

Οι μαθητές της Στ’ τάξης του σχολείου μας (Στ1, Στ2) τίμησαν τους ήρωες της Επανάστασης του 1821 μέσα από τα τραγούδια, τα ποιήματα, τους παραδοσιακούς χορούς και τα θεατρικά τους δρώμενα που επέλεξαν να μας παρουσιάσουν.

DSC_04601 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και η Διευθύντρια, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, στο σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, για την  προσφορά τους υλική και ηθική, σε ό,τι αφορά την αισθητική παρέμβαση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, με την κατασκευή βιβλιοθήκης και ντουλάπας.

 

Εκ του Συλλόγου

 

Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και η Διευθύντρια, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, στην Ανταίος Τεχνικών Κατασκευών Α.Ε., για την  προσφορά τους υλική και ηθική, σε ό,τι αφορά την αισθητική παρέμβαση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, με την κατασκευή βιβλιοθήκης και ντουλάπας.

 

Εκ του Συλλόγου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

afisa_tel_tel

Το Σάββατο 25 Απριλίου και την Κυριακή 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ‘’Απόλλων’’ το φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου που διοργανώνει η ΔΗΚΕΠΑ με συμμετοχές σχολείων της περιοχής μας. Το σχολείο

 » Διαβάστε όλο το άρθρο