Ανακοίνωση Λειτουργίας Σχολείου την Τετάρτη 12/06/2024 και Πέμπτη 13/06/2024.

Αγαπητοί γονείς

Με απόφαση του Δημάρχου Αγίου Δημητρίου, δεν θα λειτουργήσουν, την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Αγίου Δημητρίου (συμπεριλαμβανομένων του Ειδικού Νηπιαγωγείου, του Ειδικού Δημοτικού καθώς και του Ε.Ε.Ε.ΕΚ.), εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται για την Αττική, από την ΕΜΥ. Σε ότι αφορά την προγραμματισμένη εκδήλωση για την Πέμπτη 13/06/2024 και ώρα 19:00, ακυρώνεται προς το παρόν (για την ημέρα αυτή). Τις δύο ημέρες αυτές 12 και 13/06/2024, δε θα λειτουργήσει ούτε η πρωινή ζώνη, ούτε το ολοήμερο πρόγραμμα. Λυπούμαστε ειλικρινά για την ακύρωση της εκδήλωσης για την λήξη του σχολικού έτους, σκεπτόμενοι κυρίως τους μαθητές, που προσπάθησαν με πολλές πρόβες να ετοιμάσουν μια εξαιρετική παρουσίαση, αλλά και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους αφιέρωσαν τόσο χρόνο για τη γιορτή μας.

Όμως σύμφωνα και με την εγκύκλιο του Υπουργείου, η οποία αναφέρει ρητά ότι θα πρέπει να περιοριστούν σε εσωτερικούς χώρους όλες οι αθλητικές δράσεις στα πλαίσια του μαθήματος Φυσικής Αγωγής και γνωρίζοντας ότι όλο το πλαίσιο της γιορτής μας έχει κυρίως αθλητικό χαρακτήρα, μας υποχρεώνει υπό τις παρούσες συνθήκες να την ακυρώσουμε. Σε περίπτωση που οι συνθήκες το επιτρέψουν θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

Αναφορικά με τη λειτουργία των σχολείων την  Παρασκευή 14/6, θα γίνει εκ νέου αξιολόγηση της κατάστασης και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση την Πέμπτη 13/6/2024.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων.